Big Bang Unico Colored Sapphire, explozie de culoare intr-un nou ceas Hublot

Sambata, 22 Aprilie 2017, ora 00:00
7029 citiri
Big Bang Unico Colored Sapphire, explozie de culoare intr-un nou ceas Hublot
Foto: Luxatic

Pune o avalansa de materiale pretioase si exotice, precum aur, titan, ceramica sau tantal, alaturi de arta orologierilor elvetieni si vei avea ingredientele care au dus la crearea unui exceptional ceas Hublot: Big Bang Unico Colored Sapphire.

Ceasul mizeaza pe farmecul carcaselor din safir colorat, acestea lasand sa se intrevada miscarile ritmice ale mecanismului elvetian care anima acest accesoriu fermecator, anunta Luxatic.

Poate parea o idee simpla, dar adevarul este ca realizarea carcaselor colorate de safir a necesit o munca migaloasa in care piatra pretioasa a fost topita la temperaturi inalte alaturi de oxizi de aluminiu si crom sau otel, astfel rezultand si culorile bleu sau rosii ale invelisului noului ceas Hublot.

Colectia Big Bang Unico Colored Sapphire este limitata la doar 250 de exemplare in fiecare culoare, fiind o adevarata piese dedicate pasionatilor de ceasuri de lux si colectionarilor.

Transparenta carcasei asigura si o buna vizibilitate a mecanismului cronograf Unico HUB 124, iar caracteristica aceasta se extinde si asupra bratarii accesoriului, fapt ce garanteaza posesorului unui astfel de ceas o vizibilitate deosebita in ochii admiratoarelor.

#ceas lux, #accesorii lux, #ceas Hublot Unico Big Bang, #serie limitata ceasuri Hublot , #Fashion