Pet Shop Online - locul cu mii de produse la un click distanta

Miercuri, 16 Martie 2016, ora 11:02
1698 citiri
Pet Shop Online - locul cu mii de produse la un click distanta

Ti s-a intamplat si tie sa intri intr-un pet shop si sa nu te descurci? O mie de rafturi, o mie de produse, uneori aglomeratie sau personal care nu are timp de tine? Da, stiu. Este frustrant.

Nu esti veterinar sa le stii pe toate si nici timpul nu ti-e prieten. Nu mai spun ca mai bine ai petrece minutele alea cu animalutul tau, decat sa te enervezi la o coada.

Dar suntem in epoca in care gasim solutii pentru aproape orice disconfort. De multe ori ea, solutia, se afla doar la un click distanta.

Petshop online este o alternativa eficienta de a gasi tot ceea ce ai nevoie si totodata de a salva timp. Poti sa comanzi de la serviciu, de acasa si la orice ora. Iar comanda o vei primi la adresa specificata de tine, prin curier rapid.

La o simpla cautare pe Google, ai o lista generoasa de petshopuri online. Mie mi-a atras atentia Animalul fericit. Imi place ca au un site foarte bine structurat, au promotii, iar comenzile le primesti prin curier rapid.

Fiind din Bucuresti, si pentru ca am avut o comanda mai mare de 50 de lei, am avut parte de o surpriza, iar transportul a fost gratuit.

Cand mergeam in magazin, sa-i cumpar de mancare piticului meu, pierdeam mult timp la rafturi, nestiind exact ce sa aleg. Avand un iepuras, trebuie sa fiu de doua ori mai atenta la hrana pe care i-o procur.

Pe Animalul fericit, nu doar Bunny a fost bucuros si rasfatat cu mancarica proaspata, ci si eu. Nu a trebuit sa ma mai chinui sa citesc fiecare eticheta, ci am selectat din meniu hrana pentru rozatoare, de unde a aparut un submeniu: meniuri, batoane si biscuiti, recompese si delicii, etc.

Pe langa hrana, mi-au atras atentia si niste jucarioare. Sa nu credeti ca un iepuras sta si doarme toata ziua. Uneori ma intreb daca e catelus sau pisica, dupa comportament. Tot pe site, am gasit jucarioare dragute, cu care el sa-si ocupe timpul.

Si pentru ca ma aflam la capitolul cumparaturi, m-am decis sa achizitionez si o cusca mai mare. In timpul zilei, un iepuras nu poate fi lasat liber prin casa, deoarece va puteti trezi fara cabluri, cu mobila roasa si, in principiu, fara gluma, cu casa devastata.

Asa ca nu am stat mult pe ganduri, iar acum el ma asteapta fericit intr-o cusca pentru rozatoare spatioasa, Rabbit 100, formata din doua parti: o baza din plastic usor de curatat si o structura formata din gratii metalice. Unde mai pui ca este si usor de curatat. Baza din plastic se detaseaza usor de gratiile metalice cu ajutorul clemelor laterale si, in plus, prezinta o usita frontala cu deschidere completa.

Pe langa Bunny, am si o minunatie de yorkie. Este in plina crestere, iar veterinarul mi-a recomandat sa ii dau suplimente si vitamine pentru caini care se afla in perioada de crestere. Am ales PetWay Junior. Desigur, pe site veti gasi vitamine si suplimente pentru nevoile prietenului dumneavoastra. Fie el caine, pisica, iepuras sau pestisor.

#pet shop online, #mancare animale online, #comezi online petshop , #Animalele de companie