Secrete de îngrijirea părului cu produse de lux, pe care stilistul tău le-ar alege și recomanda!

Vineri, 27 Octombrie 2023, ora 17:36
0 citiri
Secrete de îngrijirea părului cu produse de lux, pe care stilistul tău le-ar alege și recomanda!
FOTO: pixabay.com

Factorii de mediu și stilul de viață pot afecta aspectul părului. De asemenea, nivelul de stres poate duce la tulburări hormonale și la stimularea producției de sebum. Dieta necorespunzătoare poate face părul să fie uscat și plictisitor.

În ziua de azi, femeile acordă o mare atenție părului, îl vopsesc, îl coafează, îl aranjează conform tendințelor modei. Ele sunt interesate și de sănătatea corpului, deoarece un corp activ, bine hrănit și odihnit le ajută să aibă și un păr mai frumos, mai puternic și mai rezistent.

Secrete de îngrijirea părului de la stiliști

Orice hair stylist știe câteva trucuri de îngrijirea părului, prin care poate obține rezultatele dorite în meseria lui. Acestea au legătură cu folosirea unor tehnici simple și relativ ușoare de îngrijirea părului, pentru a crea cele mai frumoase coafuri.

Din secretele de îngrijire a părului fac parte multe aspecte (ce includ și ajustarea dietei, nu doar folosirea unor produse cosmetice de calitate) prin care părul poate deveni mult mai rezistent, iar în plus poate arăta fabulos în fiecare zi.

Cel dintâi trebuie să identifici tipul de păr, apoi să ai o dietă echilibrată și de asemenea să alegi cu atenție produsele folosite pentru îngrijirea și vopsirea părului. Poți avea păr fin, păr mediu, păr aspru, păr subțire, păr gros, păr drept, păr creț. Odată ce ai identificat structura, grosimea părului și cât de poros este, urmează să alegi produsele de îngrijire a părului care sunt de cea mai bună calitate.

Le poți găsi în magazinul online Notino.ro, ce are peste 82.000 de parfumuri și produse cosmetice de brand. Acesta este cel mai mare e-shop european de cosmetice de lux, ce include și produse de îngrijire pentru piele și păr, dar și produse de coafare precum plăci de îndreptat și uscătoare de păr.

Oferă un impuls părului tău, cu un șampon de lux pentru a-l menține sănătos!

Căderea părului este o problemă în ziua de azi și se poate rezolva cu un șampon de brand conceput pentru părul slăbit. Acesta are vitamine, extract de plante (ex. coada-calului) și curăță eficient părul și scalpul, îl lasă mătăsos și strălucitor.

La fel ca pielea și părul are nevoie de îngrijire, de aceea sunt indicate produsele cosmetice de brand de pe Notino.ro. Acest e-shop este cunoscut în toată Europa pentru produsele sale originale, de marcă, ce sporesc frumusețea. Ele se pot găsi și în punctele de vânzare din capitală, din Mega Mall și Promenada Mall. Multe dintre cosmetice au prețuri avantajoase, ceea ce face experiența de cumpărături pe Notino.ro și mai plăcută. Oferta acestui magazin este vastă, iar produsele sunt ideale pentru a promova o frumusețe sănătoasă.

Pe Notino.ro poți găsi un set cosmetic cu produse de îngrijirea părului ce poate fi un cadou perfect pentru cineva din familie. Un astfel de set include produse pentru toate tipurile de scalp, un șampon pentru revitalizarea părului uscat, o mască hidratantă pentru păr și un prosop cu microfibre.

Acest magazin online are cele mai bune produse de îngrijirea părului, aduse de la branduri internaționale. Astfel de produse sunt 100% originale și au ingrediente care adaugă rezistență și o strălucire lucioasă și de durată părului.

Șampoanele au vitamine (B5, B12, E), proteine vegetale, extracte naturale din plante, etc. Prin folosirea lor, părul devine mai bine hidratat, elastic, mătăsos și protejat împotriva razelor UV, decolorării și daunelor termice. Balsamurile au de asemenea formule naturale, cum ar fi ulei de argan și unt de Shea, care mențin hidratarea părului și adaugă un plus de strălucire podoabei capilare.

În magazinul Notino.ro poți alege cele mai bune produse și instrumente de styling, fără de care profesioniștii nu pot trăi. Acest magazin are și parfumuri de lux, produse de îngrijirea pielii și a tenului, dar și produse pentru un machiaj profesional, care contribuie la un look excepțional, ultra modern.

În acest magazin vei găsi tot ce-ți dorești pentru a adăuga un plus de volum și strălucire părului, împreună cu alte avantaje, care îți fac experiența de cumpărături și mai interesantă. Notino are seturi cadou cu produse de îngrijirea pielii și a părului, oferte avantajoase la sute de parfumuri și cosmetice de brand, livrare gratuită la comenzile în valoare de minim 250 RON.

#ingrijire par, #secrete ingrijire par, #sampon , #Stiri Lifestyle