Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cu cât se vinde un număr din 1940 al revistei ”Life” cu Regele Carol al II-lea pe copertă, alături de viitorul Rege Mihai I

Cu cât se vinde un număr din 1940 al revistei ”Life” cu Regele Carol al II-lea pe copertă, alături de viitorul Rege Mihai I

Revista "Life", numar din februarie 1940, dedicat Romaniei, cu fotografia pe coperta a Regelui Carol al II-lea alaturi de fiul sau, viitorul Rege Mihai I, a fost scos la licitatie cu pretul de pornire 50 de euro.

Licitatia este organizata de Artmark in cadrul unei sesiuni in care a fost scoasa la vanzare o colectie de peste o suta de reviste, ilustrate si fotografii dedicate familiei regale a Romaniei.

In cadrul evenimentului organizat online se poate licita, de exemplu, pentru un portret al Regelui Mihai I copil, realizat in 1927, fotografia fiind estimata la 600-800 de euro.

Doua gravuri ilustrandu-i pe Regele Ferdinand si Regina Maria si au un pret estimat de 400-600 de euro, iar o fotografie ilustrand-o pe Regina Maria in ziua Incoronarii, realizata in atelierul fotografic Guggenberger Mairovitz, in anul 1922, cu semnatura olografa a Reginei, in rama de argint are un pret de pornire de 500 de euro.

Licitati incepe joi, 20 octombrie 2022, ora 19.00. ...citeste mai departe despre "Cu cat se vinde un numar din 1940 al revistei "Life" cu Regele Carol al II-lea pe coperta, alaturi de viitorul Rege Mihai I" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 727 ori