Escape room, un business nou - cat de mult prinde si cati bani poti sa castigi

Duminica, 12 Iunie 2016, ora 11:48
978 citiri
Escape room, un business nou - cat de mult prinde si cati bani poti sa castigi
Foto: captive.ro

O camera de tip "escape room" din Bucuresti ar putea genera anual venituri de peste 383.000 de lei, echivaletul a circa 85.000 euro, daca ar fi ocupata 100%.

Numai in Capitala, aceasta piata numara deja 140 de astfel de camere, sustine unul dintre actionarii unei firme specializate pe acest gen de activitati recreative, Captive Escape Room, Mihai Ungureanu.

Strict tehnic, un "escape room" este o camera cu indicii ascunse, in care jucatorul este incuiat si nu poate iesi decat daca gaseste si rezolva toate puzzle-urile plasate de cel care a conceput jocul, avand insa o limita de timp de 60 de minute.

In Bucuresti, in ultimii doi ani, au aparut peste 80 de "escape room-uri", care totalizeaza mai bine de 140 de camere. Piata a crescut accelerat in ultimii doi ani pentru ca tot mai multe companii, in special multinationalele, au inceput sa inlocuiasca clasicele iesiri la paintball sau laser tag cu acest tip de activitate, care pune accent pe antrenarea gandirii logice si lucrul sub ...citeste mai departe despre "Escape room, un business nou - cat de mult prinde si cati bani poti sa castigi" pe Ziare.com

#escape room business, #escape room public , #Stiri Funny