Cea mai scumpa parcare din lume este... un portavion

Duminica, 15 Ianuarie 2012, ora 18:00
4908 citiri
Cea mai scumpa parcare din lume este... un portavion
Cel mai mare scump loc de parcare din lume

Cea mai scumpa parcare din lume este un portavion American, USS Ronald Reagan, care este ancorat in Bremerton, Washington. Cu un cost total de aproximativ 4,5 miliarde de dolari, acesta are cele mai mari tarife.

Portavionul poate gazdui cateva sute de masini si percepe costuri mai mici pentru transportul masinilor, decat serviciile similare. Desi pare ciudat, Business Insider sustine ca Fortele Navale Americane obisnuiesc sa transporte si masini, nu doar avioane, prin intermediul portavioanelor sale.

Greutatea unui E2c Hawkeye este de aproximativ 43.000 de lire, echivalentul a 12 masini, mai aminteste publicatia citata. Cartierele londoneze City si West End dispun de cele mai scumpe locuri de parcare din lume, in timp ce Bucurestiul se afla pe locul 51 din 62 de capitale din regiunea Europa - Orientul Mijlociu - Africa, arata un studiu realizat de consultantul imobiliar Colliers International.

Pentru un loc de parcare in City sau West End, un sofer plateste anual o suma de 1.083, respectiv 1.014 dolari. Pe locul al treilea in topul celor mai scumpe locuri de parcare din lume se afla orasul german Zurich, unde costul anual se ridica la 822 dolari.

#parcare scumpa, #pret parcare, #loc parcare , #Recorduri