Dark Vader marca Louis Vuitton? Vezi cum este rebranduit Razboiul Stelelor

Sambata, 17 Decembrie 2011, ora 00:00
2406 citiri
Dark Vader marca Louis Vuitton? Vezi cum este rebranduit Razboiul Stelelor
Coco Vader

Ce se intampla cand combinam "frumosul" si "tocilarul"? Obtinem personajele cele mai iubite din Star Wars in varianta Louis Vuitton si Coco Channel.

Artistul Dale May a decis sa dea un aer fashion obiectelor regasite in casa oricarui tocilar adevarat, branduind personajele din Razboiul Stelelor cu numele celor mai cunoscute case de moda. Astfel s-au nascut Coco Vader si V3PO Louis Vuitton, ce porta mandre la vedere logourile celebre, relateaza Luxurylaunches.com.

Din nefericire, operele sunt momentan doar sub forma de postere, descrise de autor ca fiind "fete realizate in C-Print argintiu, ce prind viata cu ajutorul acrilului, pe un fond de aluminiu". Aceste detalii le dau fotografiilor o tenta glossy, multumita si hartiei metalice pe care sunt tiparite.

Mai mult, artistul a reusit sa dea senzatia ca personajele sunt suspendate, atunci cand atarnam posterele pe perete.

Operele vin in doua dimensiuni: de 61 pe 61 de cm (intr-o editie limitata de 18 bucati ce poarta autograful artistului) si 106 pe 106 cm (in editie limitata de 9 bucati).

Atat V3PO Louis Vuitton, cat si Coco Vader, costa 2.200 de dolari (dimensiunea redusa) si 4.200 de dolari (dimensiunea mare).

#coco chanel, #Louis Vuitton, #razboiul stelelor, #dark vader , #Filme celebre