Filmul "The Avengers", pe locul 4 in topul incasarilor din toate timpurile

Luni, 21 Mai 2012, ora 10:15
1490 citiri
Filmul "The Avengers", pe locul 4 in topul incasarilor din toate timpurile

Filmul de actiune american "The Avengers", lider la zi al box-office-ului din SUA, a ajuns pe locul 4 in topul incasarilor din toate timpurile, cu aproape 1,2 miliarde de dolari realizati la nivel mondial in trei saptamani de la lansare, potrivit presei internationale.

"The Avengers" are sanse mari sa ajunga chiar pe locul 3, ocupat deocamdata de "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2", cu 1,31 miliarde de dolari din vanzarea de bilete.

Primele doua locuri in box-office-ul din intreaga istorie a cinematografiei sunt ocupate de doua filme regizate de canadianul James Cameron - "Avatar" (2,78 miliarde) si "Titanic" (1,83 miliarde).

In al treilea weekend de proiectie, "The Avengers" a realizat in SUA 55,1 milioane de dolari, fiind urmat de de un alt SF de actiune, "Battleship", cu 25,4 milioane de dolari, urmat de comedia "The Dictator", care a obtinut incasari de 17,4 milioane de dolari.

Productia despre supereroii care fac echipa pentru a salva lumea a devenit astfel lungmetrajul studiourilor Disney cu cele mai mari incasari din toate timpurile, ajuns deja la 457 de milioane de dolari din vanzarea de bilete in SUA.

"The Avengers", care ruleaza si in Romania din 4 mai, ii are in rolurile principale pe Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson si Gwyneth Paltrow.

#The Avengers incasari, #The Avengers box office, #The Avengers incasari record , #Box office