Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

City Grill vrea sa deschida inca doua restaurante anul acesta si angajeaza 400 de oameni

City Grill vrea sa deschida inca doua restaurante anul acesta si angajeaza 400 de oameni


Grupul City Grill, una dintre cele mai mari companii din industria ospitalitatii din Romania, angajeaza 400 de persoane pentru posturile de ospatar, picol, barman, bucatar sau hostess in toate locatiile din portofoliu.

Locurile de munca sunt deschise pentru persoanele care au cel putin diploma de absolvire a liceului, atat necalificati, cat si cu experienta, din Bucuresti si zonele limitrofe.

"Anul acesta, prioritatea strategica a intregului Grup City Grill este sa investim resurse importante in recrutare, training, dezvoltare si recompensarea tuturor membrilor echipelor care lucreaza pentru brandurile din portofoliu", a mentionat Daniel Mischie, CEO al Grupului City Grill.

"Mai mult, ne propunem sa ne dezvoltam si sa deschidem doua locatii noi pana la finalul lui 2017, tocmai de aceea ne dorim sa gasim cat mai multi oameni pasionati de domeniu, comunicativi si dornici sa lucreze intr-un mediu placut, alaturi de o echipa tanara", spune Mischie.

Toti angajatii Grupului City Grill beneficiaza de un salariu motivant, discount-uri in locatiile din portofoliu, training-uri profesionale si de dezvoltare - de la cursuri de vanzare sau servire la training-uri de comunicare -, diferite petreceri dedicate si decont transport. Mai mult decat atat, fiecare locatie recunoaste si premiaza angajatii lunii si ofera bonusuri de performanta.

Grupul City Grill mai angajeaza si pizzeri, ajutori de bucatar, spalatori de vesela, sefi de tura, magazioneri, operatori si asistent manager. Persoanele interesate pot aplica direct pe website-ul Grupului City Grill in sectiunea Cariere.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 7672 ori
Citeste mai multe despreCity Grill restaurante