Descopera Transilvania Gastronomica la Sibiu, in aceasta toamna

Sambata, 22 August 2015, ora 00:00
12634 citiri
Descopera Transilvania Gastronomica la Sibiu, in aceasta toamna
Foto: Gabriela Cuzepan

Rezerva-ti cateva zile libere pentru relaxare si in aceasta toamna, pentru ca festivalurile de la Sibiu nu se opresc chiar daca vara se apropie de sfarsit.

Business24 iti recomanda prima editie a festivalului Transilvania Gastronomica - Food Culture Festival, care va avea loc intre 4 si 20 septembrie la Sibiu si iti va pune pe farfurie intreaga cultura gastronomica din sudul Transilvaniei.

De la brunch-uri pregatite de localnici, rute gastronomice si sesiuni de live cooking pana la gala de premiere si conferinte pe tema dezvoltarii gastronomice, evenimentele culinare din cadrul festivalului au fost concepute atat pentru gurmanzi, cat si pentru specialisti - producatori locali sau proprietari de restaurante.

In timpul festivalului, vei putea gusta, in 10 restaurante locale, preparate care imbina cu mestesug urbanul si ruralul (in cadrul Sibiu City Menu).

Vor avea loc sesiuni de live cooking, deschise publicului (New Transylvanian Cuisine), dar si un brunch cu preparate de sezon (Gourmet Brunch).

De asemenea, vei avea ocazia sa explorezi gusturile traditionale ale Transilvaniei, in cadrul unor evenimente tematice: de la cultura gastronomica a diverselor comunitati etnice din Sibiu (Neighborhood Cooking) si a regiunilor rurale din judetul Sibiu (Rural County Brunch), la cea a regiunilor vecine Transilvaniei (Five Regions Picnic), dar si a regiunilor istorice care se afla la o mai mare departare (Taste of Romania).

Daca ti-am starnit interesul, afla ca-ti poti face si tu o rezervare la masa telefonic, la numarul de telefon 0747 032 619, sau prin e-mail la contact@mytransylvania.ro.

O.D.

#Transilvania Gastronomica, #Transilvania Gastronomica Sibiu, #Food Culture Festival, #festival gastronomic la Sibiu , #Bucataria romaneasca