Cu cât se închiriază în Cluj Napoca o garsonieră care are dormitorul în bucătărie. "Din pat amesteci în tigaie"

Joi, 08 Septembrie 2022, ora 15:20
1074 citiri
Cu cât se închiriază în Cluj Napoca o garsonieră care are dormitorul în bucătărie. "Din pat amesteci în tigaie"
Garsoniera cu bucătăria în domitor FOTO stiridecluj.ro

Cu câteva săptămâni înainte de deschiderea unui nou an universitar, când studenții caută locuri de cazare, chiriile se scumpesc.

Cluj Napoca este unul dintre orașele renumite pentru prețurile mari de pe piața imobiliară.

După celebra garsonieră de 11 metri pătrați devenită faimoasă pe internet atunci când a fost scoasă la închiriat cu 200 de euro, o nouă garsonieră oferită spre închiriere a devenit cunoscută datorită dormitorului care se află, practic, în bucătărie.

Garsoniera este închiriată la prețul de 450 de euro, tarif perceput undeori pentru apartamente cu 2 sau chiar 3 camere, în unele zone, potrivit stiridecluj.ro.

Spațiul este unul cochet, iar clădirea în care se află are piscină și este ideală pentru studenți, aflându-se la 20 de minute de mers pe jos de Universitatea de Medicină și Farmacie Cluj.

Potrivit celor care au comentat, locuința a fost închiriată anul trecut cu 350 de euro, dar s-a scumpit între timp.

”Anul trecut erau 350, acum 450. Excelent. La anul 550 de euro și tot așa”, a comentat un internaut, care a văzut anunțul.

”Apartament format din livingo-bucătă-dormitor. Ori aia de 11 mp, ori astea, tot din pat amesteci în tigaie, doar ca aici o arzi mai pe lux”, a mai comentat cineva.

Celebra garsonieră de 11 mp din Cluj, scoasă în iunie din nou la închiriere

Renumita garsonieră de 11 mp din Cluj-Napoca, devenită virală pe internet în luna februarie, în urma publicării unui anunț al unei agenții imobiliare, a fost dată din nou spre închiriere, în luna iunie.

Proprietarul scăzuse atunci cu 10 euro prețul, dorind să o închirieze cu 190 de euro.

„Propunem spre închiriere garsonieră de 11 mp, cartier Gheorgheni, localizată pe strada Zambilei. Complet mobilată și utilată, compusa din: cameră împreună cu bucătăria, hol și baie.

Suprafață de 11 mp, aproape de mijloace de transport în comun, aproape de magazine alimentare.

Acces facil spre punctele de interes din zonă (Iulius Mall, Parc, Baza Sportiva Gheorgheni, Etc.)

Nivel: Etaj 4 / 4

Parcare: posibilitate în zonă.

Preț: 190€”, scria în anunț. ...citeste mai departe despre "Cu cât se închiriază în Cluj Napoca o garsonieră care are dormitorul în bucătărie. "Din pat amesteci în tigaie"" pe Ziare.com

#garsoniera, #Cluj Napoca, #inchiriere, #pret, #dormitor, #bucatarie , #Stiri Casa