De ce să investești în imobiliare?

Luni, 10 Aprilie 2023, ora 19:33
174 citiri
De ce să investești în imobiliare?
FOTO: pixabay.com

Investiția în imobiliare este una dintre cele mai profitabile opțiuni de investiții. De-a lungul anilor, piața imobiliară s-a poziționat ca una dintre cele mai stabile și sigure alternative. La rândul său, este poziționată ca opțiunea preferată pentru investitori pentru a face față inflației.

Procesul de investiții imobiliare merge dincolo de cumpărare. Sunt multe aspecte care trebuie luate în considerare pentru a obține profitabilitate și o rentabilitate sigură a investiției. În acest fel, în ce constă de fapt investiția? Ce modalități de investiție există?

Modalități de a investi în imobiliare. Înainte de a investi, este necesar să cunoașteți diferitele opțiuni pe care vi le oferă piața precum și cea care se potrivește cel mai bine nevoilor fiecăruia.

Cumpără pentru a închiria. Aceasta este poziționată ca una dintre cele mai tipice opțiuni. Pentru aceasta este necesară o investiție inițială, pentru care se solicită de regulă o ipotecă, precum și un fond rezervat pentru cheltuielile derivate din aceste operațiuni. Este important de reținut că această investiție este destinată a fi returnată cu beneficii, de aceea este necesar să vă concentrați atenția pe stabilirea prețului de închiriere al locuinței.

În cazul în care investiția într-o locuință presupune o cheltuială pe care nu v-o puteți permite, se poate începe prin a cumpăra locuri de garaj sau depozite. În acest caz, chiriile vor fi mai mici, deși rentabilitatea anuală o poate depăși pe cea oferită în cazul precedent.

Cumpără pentru a vinde. Una dintre opțiuni atunci când investiți într-o proprietate este să cumpărați pentru a o reforma și ulterior să vindeți. Obiectivul realizării acestei reforme este reevaluarea proprietății și posibilitatea de a stabili un preț de vânzare mai mare.

Investește în apartamente turistice. Acest lucru constă în cumpărarea unei proprietăți pentru închiriere temporară ulterioară către turiști și vizitatori ai orașului. În acest caz, un studiu detaliat al pieței și al zonei este necesar pentru a obține cele mai bune rezultate, prelungind durata de viață a locuințelor.

Rentabilitatea investițiilor imobiliare. Unul dintre aspectele de care trebuie să țineți cont înainte de a investi în imobiliare este profitabilitatea acestuia. Pe parcursul unui an, datele privind vânzarea de locuințe într-un anumit oraș pot înregistra ...citeste mai departe despre "De ce să investești în imobiliare?" pe Ziare.com

"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
Prin natura meseriei am tangenta saptamanal cu cei mai mari dezvoltatori, constructori si investitori in real estate. In ultimele saptamani, avand in vedere conjunctura alegerilor locale, evident...
#imobiliare, #investitie imobiliare, #investitii , #Stiri Casa