Cele mai scumpe vile cu destinatie business scoase la inchiriere - Preturi de pana la 18.000 de euro

Vineri, 14 August 2015, ora 14:08
1341 citiri
Cele mai scumpe vile cu destinatie business scoase la inchiriere - Preturi de pana la 18.000 de euro
Foto: Pexels/StartupStockPhotos.com

Cea mai scumpa vila pentru birouri, scoasa la inchiriere in marile orase din Romania, costa 18.000 de euro si se afla in Bucuresti.

Portalul Spatiicomerciale.ro a prezentat un clasament al celor mai scumpe locuinte cu destinatie office disponibile spre inchiriere in marile orase.

Cele mai impunatoare proprietati sunt vile vechi, de patrimoniu, renovate si reamenajate si reprezinta o alternativa viabila la cladirile de birouri.

Atat in Capitala, cat si in celelalte centre regionale, preturile solicitate tind spre sau depasesc pragul de 10 euro pe metru patrat pe luna, potrivit comunicatului remis Ziare.com.

Cele mai scumpe vile cu piscina scoase la vanzare in Romania - preturi de pana la 3 milioane de euro

Bucuresti

In zona Dacia-Romana, o vila construita in anul 1912, dar recent renovata, poate fi transformata in sediu de birouri in schimbul sumei de 18.000 de euro pe luna (echivalentul a aproape 16 euro pe metru patrat pe luna). Spatiul inchiriabil este de 1.134 de ...citeste mai departe despre "Cele mai scumpe vile cu destinatie business scoase la inchiriere - Preturi de pana la 18.000 de euro" pe Ziare.com

#vila inchiriere birouri, #vila chirie birou , #Stiri Casa