Visezi la un apartament in Londra? Incearca unul cu piscina suspendata

Sambata, 22 August 2015, ora 00:00
5718 citiri
Visezi la un apartament in Londra? Incearca unul cu piscina suspendata
Foto: HAL Architects

Cum ar fi sa inoti deasupra unei strazi londoneze pline de trecatori? Nu te mai ciupi de piele, nu este un vis irealizabil, ci un proiect imobiliar pe cale sa prinda viata in Londra secolului XXI.

Piscina acvariu suspendata intre doua blocuri de apartamente va putea fi folosita de locatarii din cele doua cladiri. Sentimentul este cu siguranta inedit: in timp ce tu ai impresia ca plutesti in aer, cei de jos te vor privi scadandu-te in cer, relateaza portalul Luxury Launches.

Ingenioasa piscina suspendata este creatia a trei grupuri de specialisti: inginerii de la Arup Associates, cei de la Eckersley O' Callaghan si designerii firmei Reynolds.

Piscina va face legatura intre cele doua cladiri de 10 etaje din cartierul Nine Elms, fiind conceputa ca un imens acvariu.

Inaltimea la care vei survola strada este de 35 de metri, iar lungimea bazinului este de 24 de metri. Peretii din sticla ai piscinei au o grosime de 2,5 metri, asa ca accidentele sunt excluse.

Desigur, se pot bucura de senzatia data de inotul deasupra Londrei doar proprietarii apartamentelor din cele doua cladiri.

Daca vrei sa fii unul dintre ei, trebuie sa pui deoparte 6 milioane de lire sterline. Atat costa un apartament in complexul Embassy Gardens.

#imobiliare Londra, #casa lux Londra, #apartament piscina Londra , #Piscina