DVI Production debuteaza pe piata materialelor de constructii cu buiandrugii Fortem

Luni, 19 Iunie 2017, ora 18:02
7086 citiri
DVI Production debuteaza pe piata materialelor de constructii cu buiandrugii Fortem

Buiandrugii Fortem pot fi folositi la toate tipurile de zidarie, pentru a sustine incarcaturile de deasupra usilor si ferestrelor.

O solutie moderna, care vine sa inlocuiasca cofrajele folosite la scara larga in sectorul constructiilor rezidentiale, noul produs fabricat in Romania se remarca prin rezistenta superioara si o izolare termica eficienta. La acestea se adauga timpul redus de montaj, buiandrugii Fortem fiind foarte usor de manevrat, precum si pretul competitiv.

Producatorul buiandrugilor Fortem este o companie noua pe piata constructiilor din Romania. Infiintata la initiativa unor profesionisti din sectorul materialelor din constructie, cu actionariat 100% romanesc, DVI Production a inaugurat, in luna mai a acestui an, prima fabrica complet automatizata din Romania.

"Am identificat aceasta oportunitate, buiandrugii nefiind produsi la o scara atat de mare in Romania. Inainte ca noi sa demaram procesul de productie, pe piata autohtona existau doar 3-4 tipuri de buiandrugi, toate importate din diverse tari din Europa", spune Viorel Iacob, Directorul General DVI Production.

Cum se produc buiandrugii Fortem

Dupa ce s-au achizitionat liniile de productie buiandrugi si armatura sudata, DVI Production a amenajat fabrica Fortem in incinta Parcului Industrial Mija, din judetul Dambovita.

"Am amenajat o hala de productie cu suprafata de 1.000 de mp, prevazuta cu spatiu de depozitare de 2.500-3.000 mp patrati, totul la standarde europene", a declarat Viorel Iacob, Director General DVI Production.

Pentru materialele care intra in componenta buiandrugilor Fortem, compania a legat parteneriate cu distribuitori europeni.

"In sudul Europei am identificat cel mai bun producator de invelis ceramic, care foloseste numai produse naturale (n.r. - argila, nisip, rumegus si apa). Otelul utilizat la fabricarea armaturii metalice trebuie sa fie de calitate superioara, trebuie sa asigure o rezistenta foarte mare, asa ca il importam. Folosim numai ciment CEM I 42,5 R sau CEM II 42,5 R, functie de anotimp, iar pentru acesta am identificat un producator international care functioneaza si in zona in care ne desfasuram noi activitatea", a declarat Viorel Iacob, Director General DVI Production.

Buiandrugii Fortem sunt produsi in conformitate cu standardele europene, fiind certificati de un organism acreditat de certificare internationala.

Aviz distribuitorilor de materiale de constructie!

Calitatea buiandrugilor Fortem este dublata de conditii comerciale atractive, atat pentru partenerii directi, cat si pentru consumatorul final. "Buiandrugul Fortem este elementul principal pentru compania noastra, asadar toate actiunile noastre se focuseaza asupra acestui produs", a incheiat Directorul General DVI Production.

#buiandrugi sustinere usi, #buiandrugi material modern coftaj, #materiale constructii bune , #Materiale constructii