Visezi la o casa in California de Sud? Vezi cum arata o vila de 3 milioane de dolari

Duminica, 20 Noiembrie 2011, ora 13:10
3293 citiri
Visezi la o casa in California de Sud? Vezi cum arata o vila de 3 milioane de dolari

O casa din California este scoasa la vanzare pentru 3.245.000 de dolari. Casa este construita intr-un stil mediteranean iar privelistile minutate din zona Californiei de Sud aduc un plus de rafinament locuintei.

Magnifica resedinta dispune de vedere spre lacul Hodges in California de Sud si se intinde pe o suprafata de 11,500 de metri patrati de lux si stil, potrivit Luxedb.

Ca sa nu mai amintim de diferitele activitati de care va puteti bucura daca locuiti in Escondido, California: ciclism montan, drumetii, pescuit, navigatie, golf, tenis de camp, sau pur si simplu admirarea faunei salbatice - toate aflate la doar cativa kilometri distanta de cartierul unde se gaseste aceasta proprietate.

Construita intr-un stil mediteranean, conacul ii intampina pe vizitatori intr-un foaier cu vederi uimitoare atat spre la piscina cat si spre lacul din apropiere.

Casa are, de asemenea,un bar complet, o sala de joc, o bucatarie complet echipata, birouri pe doua etaje, cu biblioteca, o sala de gimnastica profesionist echipata. Din living nu lipseste semineul si privelistile naturale minunate.

#casa scumpa California, #casa lux vanzare, #case lux , #Lux