Tapetul, o soluție de redecorare - iată ce avantajos este să faceți această alegere de la Traget

Vineri, 25 Februarie 2022, ora 18:01
429 citiri
Tapetul, o soluție de redecorare - iată ce avantajos este să faceți această alegere de la Traget
FOTO: traget.ro

Casele moderne pot fi atât de versatil amenajate. Acum există soluții de tot felul, nu doar pentru a dota casă cu sisteme diverse și toate cele necesare, ci și pentru a crea efecte optice deosebite. Punem foarte mare accent pe mediul în care locuim, iar ultimele episoade pandemice parcă au amplificat și mai mult dorința a amenaja casa.

Aici ne petrecem mult timp, este firesc să ne dorim oază de liniște și de relaxare. În timp ce soluțiile clasice de amenajare, de schimbat toate plăcile ceramice spre exemplu, sunt costisitoare și consumatoare de timp, aplicarea de tapet poate fi o soluție.

Cu un tapet puteți reuși să schimbați radical imaginea unei încăperi. O scoateți în evidență, creați un efect deosebit, îi dați acea notă de personalitate de care are nevoie încât să fie amprenta voastră în decor. Iar ideea este ușor de aplicat în aproape orice încăpere, fie că vă gândiți la tapet dormitor sau unul pentru zona de living.

Decorul din living, adesea asociat cu această idee de amenajare

Fie că veți încerca un fototapet, 3D sau unul floral sau pastelat, tapetul este o soluție versatilă. Iar pentru living pare să fie chiar una dintre cele mai populare alegeri. Sunt mulți cei care aleg varianta ca un singur perete să fie acoperit de tapet. Nu doar că asta va face o notă discordantă, de contrast, însă efectul este chiar unul wow. Regăsiți în magazinele de specialitate precum traget.ro tapete cu efect 3D, cele care creează un așa-zis portal către o altă lume. Iar setul complet de tapet sau fototapet include și adezivul necesar pentru aplicare.

Pentru living alegerea tipului de fototapet sau tapet potrivit se va ține cont și de culoarea pereților, dar și de piesele de mobilier existente. Nu vă veți dori să încărcați și să aglomerați zona. Există suficiente variante, pentru toate preferințele. Un efect spectaculos poate fi obținut cu tapetul ce imită lemnul sau cărămida.

Ușor de aplicat, ușor de întreținut

Ideea de a decora o cameră cu tapet este una practică deopotrivă. Obțineți efectul dorit într-un timp mai scurt. Față de alte metode, cum este și colorarea pereților cu vopsea, în cazul aplicării de tapet sau fototapet aveți avantaj de costuri accesibile și de timp optimizat în ceea ce privește finalizarea proiectului.

Așadar, foile de tapet sunt ușor de aplicat. Și același lucru îl putem spune și despre întreținerea suprafețelor tapetate. Desigur, diferența aici o veți face la capitolul calitate. Suprafața tapetului nu trebuie să devină ștearsă, fadă în timp, culorile să nu se decoloreze, tapetul să nu se cojească. Traget.ro este distribuitor de încredere al unor mari producători de produse precum tapetele de pe piața externă.

Pentru întreținere ștergerea cu o cârpă umedă, moale, este de ajuns. Curățarea este o simplă acțiune de câteva minute, din când în când. Poate fi folosită cel mult o soluție specială.

Efectul de cărămidă - cum ar fi să aveți o așa imagine în propria casă

Ne duce cu gândul la pivnița generoasă unde stau sticlele de vin gata să fie servite. Ori poate la o casă de țară, un domeniu unde se îmbină perfect rusticul, stilul autentic, cu viața trăită în tihnă și puțin din ce este modern și necesar nouă la ora actuală. Astfel de povești se țes din simpla privire la un tapet ce imită cărămida.

Când și unde este potrivit un astfel de tapet? Specialiștii în decoruri de interior precizează că tapetul sau fototapetul ce imită cărămidă sunt perfecte în mod special în acele zone de tip open space sau zona de dining. Nu este o regulă, însă ar putea într-un spațiu îngust să fie prea mult pentru imaginea de ansamblu. Descoperiți însă traget.ro și vă inspirați și în privința locului perfect pentru tapetul dorit, ales din catalogul acesta.

Această idee de amenajare poate fi oricând parte din casa voastră! Poate tocmai acesta este marele farmec legat de tapete și fototapete, faptul că ne permit să evadăm din rutină. Putem călători, dacă nu fizic, cel puțin cu gândul departe. Și nu acesta nu este singurul caz în care pereții îmbrăcați în tapet sau fototapet ne-au impresionat la maxim. La fel se întâmplă cu cele care au un design atât de realist, cu flori, cu peisaje, cu câte și mai câte.

Contact: comenzi@traget.ro

#tapert, #tapet pereti , #Amenajari interioare