Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Gaudeamus, festinul culturii, continua sambata

Adrian Nastase si Cristian Tudor Popescu isi lanseaza cartile

Adrian Nastase si Cristian Tudor Popescu isi lanseaza cartile


Targul International Gaudeamus a pregatit un program special pentru ziua de sambata, penultima zi a manifestatiei. Teodor Baconschi, Adrian Nastase sau Cristian Tudor Popescu isi vor lansa carti

sau vor participa la evenimentele pregatite de organizatori.

La Sala Cupola din cadrul Gaudeamus, fostul premier Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, isi va lansa cartea "Batalia pentru viitor. Sezonul 2".

La eveniment, desfasurat sub egida Institutului Social Democrat "Ovidiu Sincai", sunt asteptati sa participe, pentru a prezenta volumul, politologul Daniel Barbu, scriitorul Dan Mircea Cipariu si istoricul Florin Abraham.

Si ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, va participa, sambata, la lansarea de catre Regia Autonoma Monitorul Oficial a lucrarii "O istorie ilustrata a diplomatiei romanesti" de acad. Dinu C. Giurescu, Rudolf Dinu si Laurentiu Constantiniu.

Editura Ars Docendi va lansa volumul "Povestea familiei Arnautoiu din Nucsoara"- relatari ale Elenei Ion Arnautoiu, la eveniment fiind invitati: Lucia Hossu Longin, Ioana Raluca Voicu-Arnautoiu, Christian Mititelu.

Asociatia Editorilor din Romania (AER) va organiza o conferinta de presa cu tema "Bookfest 2012 - Franta, invitat de onoare al targului", la care vor participa Grigore Arsene, presedinte A.E.R. si Stanislas Pierret, director Institutul Cultural Francez.

Tot la Gaudeamus este programata dezbaterea "Bucuresti - un oras de marca!", la care vor participa istoricul Adrian Majuru si traducatorul Horia Barna.

Editura Polirom isi invita cititorii la lansarea cartii "Filmul surd in Romania muta. Politica si propaganda in filmul romanesc de fictiune (1912 - 1989)" de Cristian Tudor Popescu.

Nu in ultimul rand, Editura Curtea Veche va lansa volumele "Sanatatea are gust" de Mihaela Bilic si "Epoca de aur a incertitudinii" de Adrian Cioroianu, iar Institutul Cultural Roman (ICR) va prezenta albumul "Marilena Preda SANC".

La Paralela 45 va fi lansata cartea "Dictionar de rime si asonante" de Mihail Nemes, lucrare aparuta in Colectia "Marile Dictionare Paralela 45".

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 2478 ori