eBook pentru afacerea ta: Inarmeaza-te cu know-how

Sambata, 10 Martie 2012, ora 00:00
2798 citiri
eBook pentru afacerea ta: Inarmeaza-te cu know-how

Un eBook Reader iti primite sa citesti nenumarate carti electronice, in timpul tau liber. Pentru acest weekend am ales cateva titluri pe subiectul "planul de afaceri", o tema care sigur iti va capta atentia.

Amazon.com are in aceasta sectiune peste 1.100 de carti, iar Business24 le-a ales pe cele mai populare dintre ele.

12 secrete de marketing pentru micii intreprinzatori

Titlul original este "12 Marketing Secrets: A compilation of 12 marketing secrets for small businesses and consultants". Cartea este in format electronic, pentru Kindle, si costa 11,47 dolari.

Cartea cuprinde tactici pentru ca afacerea ta sa treaca la nivelul urmator. "Daca esti in afaceri de mai mult timp, sti ca viata unui business sunt clientii. Fara clienti n-ai business", spune autorul, care te va ajuta sa raspunzi la intrebarea fundamentala: "Cum obtin mai multi clienti?".

The Right-Brain Business Plan

Pentru un pret de 11,49 dolari, aceasta carte iti ofera raspunsuri la intrebarea: "Cum sa ajung sa castig bani facand ceea ce-mi place?".

Milioane de artisti, oameni de afaceri, producatori si multi altii viseaza sa faca ceea ce le place cu adevarat. Dar transformarea viziunii intr-o afacere profitabila nu-i un lucru tocmai la indemana oricui. Cheia succesului o vei afla citind cartea.

Retail Business Kit For Dummies

Visezi sa-ti deschizi o afacere in retail si nu stii de unde sa incepi? Cu ajutorul acestei carti vei afla ce-ti trebuie pentru a face primii pasi, cei corecti, atat in ceea ce priveste modul in care trebuie sa debuteze afacerea, cat si felul in care vei trata imaginea companiei tale, actiunile de marketing si felul in care vei gestiona relatia cu clientii.

Cartea costa 22,99 dolari.

How to Write a Business Plan

Daca te gandesti sa incepi o afacere sau sa strangi bani pentru a-ti extinde afacerea, trebuie sa ai un plan. Derularea unei afaceri de succes necesita un efort strategic bine gandit, pentru ca un plan de afaceri iti poate asigura viitorul. Cum il scrii si ce care este bagajul financiar de care ai nevoie? Pentru 21,69 dolari gasesti in aceasta carte raspunsurile.

Startup Guide to Guerrilla Marketing: A Simple Battle Plan for First-Time Marketers

Daca incepi o afaceri cu buget foarte strans, aceasta carte este pentru tine! Vei afla din aceasta carte care sunt strategiile low-cost care te vor ajuta sa castigi rapid clienti pentru afacerea ta.

"Jay este un geniu. Acum poti fi si tu unul. Doar fa ce spune Jeannie ca trebuie sa faci si nu spune nimanui de unde ai ideile. Pe de alta parte, acest lucru ar fi egoism pur. E timpul sa spui tuturor de unde ai aceste minunate idei care te inspira", a spus desprer carte cunoscutul guru in marketing Seth Godin.

#carti business, #carti electronice Amazon, #carti oameni afaceri, #carti digitale , #Carte business