Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Carte de business: Meditati! Teme de gandire pentru lideri

Carte de business: Meditati! Teme de gandire pentru lideri


Gandirea ta este cea care determina succesul sau, dimpotriva, esecul zilei de maine. Cartea "Meditati! Teme de gandire pentru lideri" este o lectura inspirationala, care te invata cat de importanta este atitudinea, dar si ce inseamna, de fapt, productivitatea.

Fiecare om in parte are un potential considera autorul John Maxwell. Putini sunt, insa, cei care si-l implinesc. Cum poti sa-ti valorifici la maxim potentialul? Simplu: nu te lasa intimidat de circumstantele protrivnice, fii hotarat si organizat.

Autorul te invata ce trebuie sa faci pentru a fi un bun lider si subliniaza ca, in primul rand, trebuie sa-ti alegi un domeniu in care ti-e usor sa iei decizii corecte. Nu in ultimul rand, trebuie sa ai o gandire santaoasa si limpede si trebuie sa stii ce conteaza si ce nu, in viata.

Cartea porneste cu "vorbe intelepte din Biblie", capitol in care, printre altele, Maxwell te indeamna sa acorzi o importanta mai mare relaxarii prin subcapitolul "Ce atata treaba? Mai si odihniti-va!".

Cel de-al doilea capitol contine cativa indicatori ai potentialului si te indeamna sa crezi ca poti fi peste medie, dar si "sa vorbesti ca si cand lucrurile ar fi cu adevarat realizabile".

Acest capitol este urmat de capitolul "Afirmatii despre succes" in care autorul vorbeste despre "esecurile constructive", despre "cei sapte factori ai succesului", dar si despre modul in care deciziile pe care le iei iti schimba destinul.

In final, cartea te indeamna sa fii atent la perspective si, orice ar fi, sa "canti sub dus".

Daca te-am convins sa meditezi mai mult asupra faptelor tale, trebuie sa stii ca poti cumpara cartea de pe site-ul Elefant, Libraria Jovis, Kaboo.ro sau in varianta pentru e-reader, de pe Amazon.

John C. Maxwell este un celebru orator si autor de carti pe teme de leadership, cartile sale fiind vandute in 18 milioane de exemplare in lumea intreaga. E fondatorul organizatiei nonprofit EQUIP, care a contribuit la formarea a cinci milioane de lideri din 126 de tari.

An de an, Maxwell tine prelegeri pentru lideri din diverse organizatii, companii incluse in topul Fortune 500, guverne straine, Academia Militara a Statelor Unite si din alte institutii impozante. Ca autor de bestselleruri, dupa cum a fost consacrat de publicatiile New York Times, Wall Street Journal si Business Week, Maxwell are deja trei titluri ce s-au vandut in peste un milion de exemplare: "The 21 Irrefutable Laws of Leadership", "Developing the Leader Within You" si "The 21 Indispensable Qualities of a Leader"', potrivit Kaboo.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2758 ori