Patru motive să faci cadouri de Crăciun angajaților. Descoperă coșuri cadou de bun gust și pentru orice buget de la FineStore! (P)

Miercuri, 20 Decembrie 2023, ora 16:36
0 citiri
Patru motive să faci cadouri de Crăciun angajaților. Descoperă coșuri cadou de bun gust și pentru orice buget de la FineStore! (P)
FOTO: finestore.ro

Luna cadourilor este un motiv în plus pentru antreprenorii care se respectă să le arate angajaților aprecierea pentru implicarea și eforturile lor pentru bunul mers al activității din tot timpul anului. Inspirația pentru cadourile corporate vine și în 2023 tot de la FineStore, ca de obicei! Zeci de coșuri cadou sunt deja pregătite, iar Moș Crăciun e la un click distanță!

Un dar de Crăciun este un gest de recunoștință care va atrage beneficii pe termen lung. Angajații se vor simți mai legați de locul lor de muncă tocmai pentru că li se recunosc meritele. Prin urmare, nu greșim dacă spunem că a face cadouri de Crăciun angajaților este o investiție, nu o cheltuială.

Un antreprenor care știe să spună "Mulțumesc!" celor care lucrează pentru el le câștigă fără îndoială încrederea. Ar trebui, prin urmare, să nu mai ai nevoie de alte motive să faci cadouri de Crăciun angajaților.

Coșuri cadou de la FineStore, cea mai inspirată alegere pe final de an

A alege darurile de Crăciun poate fi o provocare și când vine vorba despre membrii familiei sau prieteni apropiați, pe care îi cunoști bine, darămite pentru angajații cu care nu ai o relație personală. Tocmai de aceea, FineStore vine în întâmpinarea companiilor care vor să fie darnice de sărbători și să le aduce în atenție coșuri cadou elegante, cu băuturi-vedetă, “asortate” cu surprize gustoase și aromate care să le complimenteze calitățile.

Este greu să faci cadouri personalizate, însă poți face alegeri targetate. Pentru cadouri bărbați, mergi la sigur cu un coș deosebit cu prosecco Foss Marai sau cu unul care are ca "vedetă" un deosebit vin Ronco di Sassi.

Ai mai multe doamne în echipă? Alege coșuri cadou cu lichior Mozart delicios, "asortat" cu panettone aromat și pufos, cafea cu gust intens, praline, trufe și ciocolată, sau oferă-le o călătorie senzorială în minunata Italie cu un coș construit în jurul unui deosebit vin Grande Alberone.

Elegante, colorate, aromate, coșurile cadou de la FineStore sunt o adevărată inspirație pentru oricine în preajma sărbătorilor de iarnă. Profită de îndemânarea specialiștilor FineStore pentru a alege și alte cadouri sau, de ce nu, pentru a-ți aproviziona și barul de acasă.

Băuturi alcoolice pentru toate gusturile și buzunarele

Aruncă o privire prin toate categoriile de băuturi și cu siguranță vei găsi ceva care să te inspire! Vodka Crystal Head, Mont Blanc sau AU Vodka, whisky Kamiki sau West Cork sunt doar câteva dintre licorile de la FineStore care se pot dovedi a fi un cadou excelent pentru cineva din familie, pentru un prieten bun sau chiar pentru un partener de afaceri.

Selecția atentă de romuri parfumate sau tequila merită, de asemenea, atenție. Rom AH Riise are nu doar un gust deosebit, ci și o poveste interesantă, în timp ce tequila Clase Azul este un cadou pentru o viață, nu doar pentru o sărbătoare, datorită sticlelor unice din ceramică pictată manual, ce pot trece oricând drept un bibelou prețios.

Comandă totul online, pentru a scăpa de timpul pierdut în trafic și prin magazine, în cea mai aglomerată perioadă din an. Livrarea se face rapid, prin curier, iar transportul este gratuit la comenzi cu valori de peste 199 de lei, oriunde în țară. Spor la cumpărături!

#cadou, #cadouri craciun, #craciun , #Stiri Lifestyle