Nu banii i-a ratat campania "Cumintenia Pamantului"

Joi, 06 Octombrie 2016, ora 12:51
2039 citiri
Nu banii i-a ratat campania "Cumintenia Pamantului"

Pe fond eu sunt pe deplin de acord ca Guvernul sa cumpere "Cumintenia Pamantului" cu bani aproape integral de la buget, chiar daca am in egala masura credinta ca nici sa dureze inca 10 ani campania nu va aduna cele 5 milioane de euro pe care Executivul le va da in plus fata de ceea ce si-a propus cand a declansat subscriptia publica.

Suntem o tara saraca, cu multe nevoi in toate domeniile, dar in egala masura Constantin Brancusi este unul dintre, sa recunoastem, putinele noastre simboluri nationale din liga universala.

Nu este vorba atat despre sculptura in sine, pe care nu stiu cati romani s-ar duce sa o vada intr-un muzeu, cat despre gestul de demnitate nationala pe care l-am face. Suntem un popor dispus sa investeasca si in propria spiritualitate sau doar in satisfacerea nevoilor primare?

Dar felul in care ajungem la aceasta decizie mi se pare lamentabil.

Daca Guvernul a avut de la inceput banii necesari, deci nu se pune problema fortarii deficitului, dupa cum ne spune ...citeste mai departe despre "Nu banii i-a ratat campania "Cumintenia Pamantului"" pe Ziare.com

#Cumintenia Pamantului colecta publica, #Cumintenia Pamantului donatii , #Stiri Arta