Romanul Marius Leftarache face muzica pentru un show american de succes

Joi, 14 Iunie 2012, ora 20:00
2536 citiri
Romanul Marius Leftarache face muzica pentru un show american de succes

Producatorii unuia dintre cele mai populare show-uri de televiziune americane, "So You Think You Can Dance", au ales muzica scrisa de producatorul companiei Chainsaw Audio, Marius Leftarache, pentru episodul difuzat miercuri de televiziunea americana Fox.

"So You Think You Can Dance" (SYTYCD) este una dintre cele mai indragite emisiuni de televiziune aflate in top 10 show-uri estivale si este produsa de Simon Fuller si Nigel Lythgoe, producatorii si celui mai de succes show de televiziune american din ultimii 20 de ani, "American Idol". Cu un total de noua premii Emmy castigate, emisiunea "SYTYCD" se adreseaza segmentului de public cu varste curpinse intre 18 si 45 de ani.

"Sunt foarte fericit ca piata de televiziune din Statele Unite apreciaza muzica produsa de compozitorii nostri", a declarat John M. Florescu, CEO Centrade USA si fondator Chainsaw Europe.

Muzica scrisa de producatorul companiei Chainsaw Audio, Marius Leftarache, a fost selectata pentru partea filmata la Salt Lake City, in timpul careia naratorul explica regulile competitiei televizate.

Producatorul roman are un portofoliu bogat

Producatorul roman a mai scris muzica pentru "Rusty Steel", o productie romaneasca in limba engleza care va fi lansata in toamna aceasta, dar si pentru "La bani, la cap, la oase/ Monies, Cons and Bones", comedia produsa de Cristian Comeaga lansata anul trecut. Muzica lui Marius apare si in spoturile publicitare ale unor branduri precum Mercedes, Sony si P&G.

"Este o mare onoare pentru mine si o realizare pentru echipa noastra sa fie recunoscuta la cel mai inalt nivel in industria de televiziune din America. Piata din Statele Unite este un mediu foarte competitiv in care producatorii primesc constant propuneri de piese de la mii de artisti foarte talentati din intreaga lume. Speram ca este inceputul unei colaborari pe termen lung", a declarat Marius Leftarache.

Marius Leftarache este unul dintre cei 12 compozitori selectati de Chainsaw Europe din Romania, Marea Britanie, Statele Unite, Germania si Turcia, cu scopul de a scrie muzica originala si de biblioteca pentru televiziune, film si advertising. Printre proiectele muzicale urmatoare semnate de compania Chainsaw Audio se numara filme ale producatorilor romani Cristian Comeaga si Ion Ionescu.

Compania Chainsaw Audio este parte a studioului de postproductie Chainsaw Europe, lansat in Romania in anul 2005. Printre clientii Chainsaw Europe se numara 20th Century Fox, The Discovery Channel, BBC, HBO, National Geographic Channel si New Regency Pictures.

#Marius Leftarache So You Think You, #Marius Leftarache Fox, #muzica Marius Leftarache , #Muzica