Mihaela Radulescu, gazda primei licitatii Artmark din Monte Carlo

Luni, 16 Iulie 2012, ora 16:16
2668 citiri
Mihaela Radulescu, gazda primei licitatii Artmark din Monte Carlo

Mihaela Radulescu va fi gazda primei licitatii Artmark din Monte Carlo, care va avea loc in data de 22 iulie. Evenimentul se va desfasura simultan si in Romania.

Mihaela Radulescu va prezenta invitatilor din Monte Carlo 51 de capodopere impresioniste si moderne si o eleganta selectie de 50 bijuterii rare, pentru care atat participantii din monegasci, cat si cei romani pot concura.

Pasionatii de arta romaneasca si bijuterii rare vor avea parte de cel mai interesant duplex din istoria Casei Artmark, dar si de cel mai indraznet proiect al pietei de arta romaneasca de pana acum.

Locuitorii din Monte Carlo vor putea vizita expozitia celor 51 de capodopere si a celor 50 de bijuterii exceptionale, in perioada 17 - 19 iulie, la Hotel Metropole. Pasionatii de arta din Romania sunt asteptati la Hotelul Vega din Mamaia, duminica, 22 iulie, unde vor putea (re)vizita expozitia loturilor (orele 10.00 - 20.00) si, ulterior, participa la licitatia Art Impressionniste et Moderne & Bijoux (ora 20.30).

La aceasta dubla licitatie organizata de Artmark vor fi expuse opere apartinand pictorilor Nicolae Grigorescu, Nicolae Tonitza, Stefan Luchian, Marcel Iancu sau Theodor Pallady.

#licitatie Artmark, #licitatie Artmark Monte Carlo, #Mihaela Radulescu licitatie Artmark, #opere licitatie Artmark iulie , #Licitatii arta