Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Unde sa mai iesi cu colegii?

Unde sa mai iesi cu colegii?


Inca e frig si nu iesiti la terasa, sa va clatiti ochii? Colegii tai, prietenii, trebuie surprinsi cu o idee memorabila.

Sa faceti o seara impreuna de care sa nu uitati pana la pensie: sa fie sport live? Sa fie ceva bun de mancare? Sa aveti la ce sa va straluceasca ochii? Sa fie tare, si fun, si adrenalina?

Iei bilete la DanceMasters: sa traiti competitia GrandSlam - cel mai inalt nivel sportiv, sa admirati miscari atletice perfecte, corpuri modelate de efortul sustinut si de ritmul muzicii, sa comparati perechile latino sau standard de pe primele locuri din lume, sa aveti unde lua o gustare buna in pauze.

DanceMasters este la a 17-a editie si sustine 43 de competitii nationale si internationale, pe categorii de varsta si competitionale, cu licente WDSF Open si WDSF International Open si debutanti.

In 2019 a gazduit WDSF Grand Slam Series Latino & Standard, devenind una din cele 5 cele mai mari competitii mondiale de dans, si cu siguranta cea mai mare din tara de orice sport. In martie 2020 va fi din nou organizatorul Grand Slam-ului.

Explozie de muzica si de ritmuri: se danseaza samba, rock (jive), cha cha, rumba, paso doble, vals lent (englezesc), vals vienez, tango, quick step, slow fox. Pentru curiosi, o simpla cautare pe youtube cu GrandSlam DanceMasters 2019, Finale, va fi edificatoare.

Desigur, nimeni nu va uita... mai ales daca ajungeti pe ring la momentul publicului.

Galele DanceMasters GrandSlam, sambata 28 si duminica 29 martie 2020 la sala Polivalenta din Bucuresti. Bilete prin MyTicket. Fa-ti amintiri pretioase.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1527 ori