Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

SE-GES: investitii de 15 mil euro in energie

SE-GES: investitii de 15 mil euro in energie

Societatea pentru Energie-Generare si Servicii SA (SE-GES), detinuta de Balkan Accession Fund, si-a planificat pentru acest an investitii de circa 15 milioane euro in proiecte de eficienta energetica, a declarat joi, pentru NewsIn, directorul de dezvoltare al societatii, Adrian Ghita.

"Noi lucram mai ales in domeniul eficientei energetice. Finantam integral proiecte in acest domeniu, pe care le implementam 'la cheie' pentru companii industriale si pe care apoi le operam timp de 5-7 ani, pana la recuperarea investitiei.


In acest an ne-am planificat un program de investitii total de aproximativ 15 milioane euro.


Sursele de finantare pentru aceste investitii provin de la actionarul unic Balkan Accession Fund, iar diferenta este atrasa prin imprumuturi bancare de la banci", a declarat directorul de dezvoltare al SE-GES, Adrian Ghita.

Societatea pentru Energie-Generare si Servicii SA a implementat pana in prezent proiecte de eficienta energetica pentru OMV Petrom, fabrica de panificatie Spicul din Chitila, fabrica de medicamente Zentiva, fabrica de bere Ursus din Buzau si Isovolta Bucuresti.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 4248 ori
Citeste mai multe despreinvestitii energie SE-GES