Schimbări la zborurile către Spania. Ce trebuie să știe românii care vor călători în trei mari orașe

Vineri, 21 Iunie 2024, ora 13:01
138 citiri
Schimbări la zborurile către Spania. Ce trebuie să știe românii care vor călători în trei mari orașe
Avion Wizz Air Foto: Pixabay

Operatorul de zboruri low-cost Wizz Air a anunțat că va muta temporar o parte din zborurile de pe Aeroportul Otopeni pe Aeroportul Băneasa, începând din luna iulie.

Zborurile pe care Wizz Air le va opera de pe Aeroportul "Aurel Vlaicu" sunt către Spania, a informat boardingpass.ro pe 20 iunie. Este vorba de curse către Madrid, Malaga și Sevilla, efectuate în perioada 9 iulie-23 septembrie 2024.

WizzAir a transmis vineri că "această decizie strategică urmărește să ofere un confort sporit pasagerilor în timpul sezonului de vârf al verii", conform sursei citate.

"Începând cu data de 9 iulie, anumite rute care erau operate anterior de pe Aeroportul Otopeni vor fi găzduite de Aeroportul Bucureşti Băneasa. Pasagerii care zboară pe aceste rute, în zilele şi la orele de plecare specificate, sunt rugaţi să îşi verifice e-mailurile pentru informaţii detaliate şi să confirme aeroportul de plecare. Pasagerii care şi-au cumpărat biletele prin intermediul agenţiilor de turism online trebuie să contacteze agenţiile în cauză şi să confirme modificările", se arată într-un comunicat citat de TVR Info.

...citeste mai departe despre "Schimbări la zborurile către Spania. Ce trebuie să știe românii care vor călători în trei mari orașe" pe Ziare.com

#zboruri low cost, #zboruri Spania iulie, #Wizz Air, #aeroport baneasa, #Aeroport Otopeni , #Stiri Macroeconomie

Curs valutar

1 EUR = 4.9729 RON

0.0013

1 USD = 4.5749 RON

0.0104
  1. Putin a infiltrat un cal troian într-un stat NATO: 60 de ani va depinde de Rusia
  2. Marcel Ciolacu a dezvăluit accidental deficitul bugetar real la care se așteaptă Guvernul în 2024. Cifra depășește toate estimările făcute până acum
  3. Suma uriașă pe care o vor plăti românii, pentru organizarea alegerilor. Semnal de alarmă: „Nemaivăzut așa ceva, pe vreme de pace!"
  4. Două țări NATO ”plâng” după Putin: Ucraina le lovește dur, punând bariera Rusiei
  5. A intrat în vigoare „taxa pe lux”. Care sunt marjele de impozitare și până când trebuie să se grăbească românii să-și declare bunurile
  6. Cea mai mare putere din Vest și 800.000 de români loviți de criză: Norvegia, Suedia și Polonia o depășesc
  7. Cine este bugetarul care încasează un salariu de 36.000 de euro net, lună de lună. Acuzații grave
  8. Colapsul care amenință România, din 2030: „Va fi un tsunami financiar!"
  9. O multinațională cu profituri de miliarde de euro anunță finalizarea unei fabrici în Transilvania
  10. Revolta unui expert contabil. Cât au ajuns să plătească la stat micile afaceri românești, în comparație cu corporațiile: „discriminare socialistă din partea guvernului!"