WizzAir ofera bilete de avion cu 20% mai ieftine pentru vacanta de Paste

Miercuri, 21 Martie 2018, ora 11:45
2971 citiri
WizzAir ofera bilete de avion cu 20% mai ieftine pentru vacanta de Paste
Foto: CC0 Creative Commons

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapida crestere din Europa si cel mai mare operator de transport low-cost din Europa Centrala si de Est, ofera o reducere de 20% la toate rezervarile efectuate miercuri, 21 martie, inainte de miezul noptii.

Cum numaratoarea inversa pentru vacanta de Paste a inceput, WIZZ ii incurajeaza pe pasageri sa profite de aceasta zi si sa-si rezerve vacanta la preturi avantajoase.

Fie ca planuiesc o vacanta - supriza familiilor lor cu ocazia acestor sarbatori, fie sa petreaca alaturi de prieteni un weekend plin de distractie intr-un oras sau altul de-a lungul Europei, acum este timpul.

Cu preturi ce incep de la doar 39 de lei, o calatorie intr-una dintre cele 144 de rute Wizz Air spre 21 de tari disponibile din Romania de pe cele 10 aeroporturi locale este mai mult decat binevenita.

Plajele din Atena, Larnaca sau Tel-Aviv sunt o alegere inspirata chiar inainte de deschiderea oficiala a sezonului de vara pentru un pic de bronz timpuriu, sau clima blanda a Maltei ori cea din Lisabona ce invita turistii la plimbari reconfortante, asadar pana la miezul noptii exista suficient timp pentru rezervarea urmatoarei destinatii de vacanta la preturi reduse.

*Reducerea de 20% se aplica tarifelor, incluzand taxele si costurile obligatorii, dar excluzand taxa de administrare. Aceasta promotie este valabila pe 21 martie, de la 00:00 la 23:59, orele Europei Centrale si de Est. Pretul se aplica numai pentru rezervarile efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicatiei WIZZ pentru mobil. Perioada de calatorie este limitata, fiind necesar sa efectuati toate calatoriile pana pe 30 aprilie 2018.

#bilete avion Paste, #bilete WizzAir ieftine, #bilete ieftine avion , #stiri Wizz Air