Wizz Air, lider pe piata de transport aerian din Romania

Marti, 16 Iunie 2009, ora 09:55
1765 citiri
Wizz Air, lider pe piata de transport aerian din Romania

Wizz Air a transportat 313.320 de pasageri,devenind astfel cel mai mare operator aerian din Romania in baza numarului de pasageri transportati in primul trimestru din 2009, se arata intr-un comunicat al companiei.

Anuntul vine la scurt timp dupa ce Wizz Air a devenit cel mai mare transportator aerian low cost din Romania.

Cresterea inregistrata pe piata din Romania se datoreaza investitiilor. "Vara aceasta, compania isi va dubla flota locala ajungand la sase aeronave noi Airbus A320. Acest lucru a permis cresterea frecventelor de zbor pe unele dintre rutele existente si lansarea a 11 noi curse (din Cluj-Napoca spre Bologna Forli, Madrid, Venetia Treviso si Palma de Majorca; din Timisoara spre Barcelona, Milano Bergamo, Paris Beauvais, Venetia Teviso si Valencia; din Bucuresti spre Paris Beauvais si Madrid)", se arata in comunicatul Wizz Air.

Cea mai recenta etapa in dezvoltarea Wizz Air in Romania este reprezentata de deschiderea bazei de la Timisoara, cea de-a treia a companiei pe plan local.

Obiectivul Wizz Air in Romania pentru acest an este de a transporta 1,7 milioane pasageri pe rutele din Romania.

#operator, # pasageri, # aerian, # investitii , #stiri Wizz Air

Curs valutar

1 EUR = 4.9737 RON

-0.0012

1 USD = 4.5689 RON

-0.0184
  1. ANAF vrea să implementeze un sistem fiscal ca în Vest pentru români. Cum va funcționa noul e-Factura pentru persoane fizice și care sunt temerile contabililor
  2. Profeție despre viitorul omenirii: România și Polonia, creștere masivă în următorii 30 de ani. "E în interesul strategic al SUA"
  3. O mare putere în panică: Prăbușire a vânzărilor cu 7 miliarde, consumatorii nu mai ”mușcă” momeala
  4. Rețeaua de energie a României, în fața unei schimbări majore. Cine ajunge să plătească pentru dezechilibre și ce soluții avem
  5. Un sat întreg va fi ras de pe fața pământului. În locul său se va deschide o mină de cărbune
  6. Noi taxe și impozite în România. Anunț teribil de la un fost secretar de stat al Guvernului: „Nu sunt liniștit pentru 2025"
  7. O multinațională prezentă în România anunță concedieri în masă. Val de tăieri la nivel mondial
  8. Creștere uriașă a salariului piloților de la Tarom după protestul de luni. Au obținut și o diurnă mai mare
  9. Exodul a 300 de milioane de oameni, care lasă lumea mută: Miracolul Chinei și planul de a depăși SUA
  10. Soluția extremă a unui cunoscut analist economic: Copiii să muncească de la 16 ani, toată lumea să lucreze până la 75 de ani. “Ideea de a sta și a primi bani nu mai e funcțională”