Wizz Air anuleaza 10% din zborurile din Bucuresti. Vezi de ce

Miercuri, 05 Octombrie 2011, ora 21:27
1913 citiri
Wizz Air anuleaza 10% din zborurile din Bucuresti. Vezi de ce

Wizz Air,cea mai mare companie low cost-low fare din tara si din Europa Centrala si de Est,a anuntat ca este nevoita sa anuleze 10% din zboruri si sa reorganizeze 75% din orarul de iarna din si spre Aeroportul Baneasa din Capitala din cauza deciziei aeroportului de schimbare a restrictiilor de zbor. 

Noile restrictii, valabile incepand cu 29 octombrie, nu vor permite operarea zborurilor in intervalul orar 22:00 - 06:00, potrivit unui comunicat emis miercuri seara de companie si citat de NewsIn.

"Din cauza acestei restrictii impuse pe Aeroportul Baneasa am fost fortati sa reprogramam 75% si sa anulam 10% din zborurile aferente orarului de iarna.

Conform estimarilor noastre, aeroportul va pierde in sezonul de iarna 40.000 de pasageri Wizz Air.

Noua restrictie ii va afecta in cea mai mare masura pe pasagerii nostri, dat fiind faptul ca Wizz Air inregistreaza cel mai mare trafic pe Baneasa si in Romania.

Wizz Air este una dintre putinele companii care continua sa creasca si sa investeasca in Romania, dar aceasta strategie trebuie reconsiderata avand in vedere restrictiile de pe Aeroportul Baneasa si planurile de anul viitor de restrangere a operatiunilor", a declarat Gyorgy Abran, chief commercial officer al Wizz Air.

Numarul zborurilor pe rutele spre Londra Luton si Madrid a fost redus, iar cursele Bucuresti - Larnaca si Bucuresti - Alicante au fost anulate pentru sezonul de iarna, spun reprezentantii companiei.

Toti pasagerii Wizz Air vor fi informati de noile schimbari prin e-mail sau la telefon, conform datelor de contact mentionate in rezervare.

Pasagerii afectati vor avea posibilitatea reprogramarii zborului, vor putea folosi creditul echivalent pentru achizitionarea altor bilete sau servicii Wizz Air sau vor putea solicita restituirea contravalorii biletului.

Reprezentantii Wizz Air spun ca sunt dezamagiti ca un numar atat de mare de pasageri va suferi modificari in planurile de calatorie intr-un timp atat de scurt si ca societatea va depune eforturi pentru a minimiza inconvenientele cauzate de restrictiile impuse de aeroport.

Pentru mai multe detalii, calatorii pot contacta call-center-ul Wizz Air, la numarul de telefon 0903 760 100, disponibil pentru Romania. 

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#wizz air, # zboruri wizz air, # zboruri anulate wizz , #stiri Wizz Air