Wizz Air introduce curse noi spre Italia, Belgia si Olanda

Joi, 18 Octombrie 2012, ora 14:00
2861 citiri
Wizz Air introduce curse noi spre Italia, Belgia si Olanda

Compania low cost Wizz Air va introduce, din mai 2013, noi curse de pe Aeroportul International din Cluj-Napoca spre Bari (Italia), Bruxelles (Belgia) si Eindhoven (Olanda) si va creste frecventa zborurilor spre Dortmund, Milano si Paris.

Wizz Air are patru baze in Romania. Baza din Cluj-Napoca este cea mai importanta din Transilvania, potrivit Mediafax.

Wizz Air va aloca cea de-a treia aeronava Airbus A320 Aeroportului International Cluj-Napoca pentru a creste cu 25% capacitatea acestei locatii.

Conducerea Wizz Air estimeza ca va transporta de la Cluj peste 730.000 de pasageri in anul 2013.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low cost din Europa Centrala si de Est si va transporta 12 milioane de pasageri in acest an.

Compania are o flota de 39 de aeronave.

In luna iulie, Wizz Air a anuntat lansarea a patru rute noi din Bucuresti Otopeni si Arad spre Milano, Verona, Memmingen (Germania) si Palma de Mallorca.

Wizz Air anunta lansarea a patru noi curse din Bucuresti si Arad

De asemenea, Wizz Air va reduce numarul de zboruri spre Spania, din cauza cresterii taxelor de aeroport. Modificarile vor fi facute in orarul de iarna, pentru doua rute, Barcelona El Prat si Madrid Barajas.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#curse Wizz Air, #Wizz Air curse noi, #Wizz Air curse Italia, #Wizz Air curse Belgia, #Wizz Air curse Olanda , #Investitii