Telefoanele pe care WhatsApp nu va mai funcționa de la 1 iunie

Marti, 28 Mai 2024, ora 11:33
1138 citiri
Telefoanele pe care WhatsApp nu va mai funcționa de la 1 iunie
FOTO: GSMArena

Începând cu 1 iunie 2024, mai multe modele de smartphone-uri populare în România vor rămâne fără suport pentru WhatsApp, una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie. WhatsApp va înceta să mai funcționeze pe anumite dispozitive mai vechi, afectând astfel un număr semnificativ de utilizatori.

Modelele de smartphone afectate

Conform anunțului, WhatsApp va înceta să ofere suport pentru telefoanele care rulează versiuni mai vechi ale sistemului de operare Android și iOS. Printre modelele populare care vor fi afectate se numără:

iPhone 5 și iPhone 5c: Aceste modele mai vechi de iPhone, încă utilizate de mulți români, nu vor mai putea accesa WhatsApp. Este important de menționat că versiunile mai noi ale iOS vor continua să fie suportate.

Samsung Galaxy S3 și Galaxy Note 2: Aceste modele de Samsung au fost extrem de populare la momentul lansării și sunt încă folosite de un număr considerabil de utilizatori.

HTC Desire 500: Un alt model afectat, care nu va mai putea utiliza WhatsApp după 1 iunie 2024.

Sony Xperia M: Un model cunoscut pentru durabilitatea sa, dar care va rămâne fără suport pentru aplicația de mesagerie.

Pentru utilizatorii acestor telefoane, încetarea suportului WhatsApp înseamnă că aplicația nu va mai funcționa corect sau deloc după data de 1 iunie 2024. Mesajele nu vor mai putea fi trimise sau primite, iar funcționalitățile aplicației vor deveni inaccesibile. De asemenea, utilizatorii nu vor mai primi actualizări de securitate, ceea ce îi va expune la posibile vulnerabilități.

Anunțul conform căruia WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite modele de smartphone-uri populare în România de la 1 iunie 2024 este un semnal pentru utilizatori să își reevalueze opțiunile. Fie că aleg să achiziționeze un nou dispozitiv, să actualizeze software-ul sau să exploreze alte aplicații de mesagerie, este esențial ca utilizatorii să ia măsuri pentru a nu pierde accesul la una dintre cele mai utilizate platforme de comunicare.

...citeste mai departe despre "Telefoanele pe care WhatsApp nu va mai funcționa de la 1 iunie" pe Ziare.com

#WhatsApp, #aplicatii, #Romania , #Stiri Internet

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

-0.0001

1 USD = 4.6576 RON

0.0516
  1. Google Chrome primește o actualizare importantă. Ce pot face acum utilizatorii Android
  2. OPPO pregătește lansarea globală a modelului Find X8 Ultra. Cu ce specificații vine
  3. Românul care a digitalizat peste 3.000 de primării din țară și-a extins proiectul și în SUA
  4. Elon Musk amenință că va interzice produsele Apple în companiile sale. ”Nimeni nu citește de fapt termenii și condițiile”
  5. Google, amendat cu 15 milioane de dolari. Motivul pentru care a fost sancționat gigantul american
  6. Apple dezvăluie iOS 18, în cadrul WWDC24: Mai multe posibilități de customizare pentru utilizatori și dezvoltatorii de aplicații VIDEO
  7. Cea mai buna alegere pentru a găsi cele mai bune soluții audio Bose