Funcția cerută de toți șoferii de Waze este aici! Ce dispozitive o pot accesa

Vineri, 24 Mai 2024, ora 18:53
403 citiri
Funcția cerută de toți șoferii de Waze este aici! Ce dispozitive o pot accesa
FOTO Facebook

Waze, aplicația de navigație cunoscută pentru raportările în timp real făcute de utilizatori, a început să trimită notificări privind limitatoarele de viteză.

Această funcție, anunțată în luna aprilie, este acum disponibilă pentru utilizatorii de Android, iPhone, Android Auto și CarPlay.

Waze este o aplicație de navigație care se bazează pe contribuțiile utilizatorilor pentru a raporta pericolele de pe drum, cum ar fi gropile, semafoarele defecte, accidentele, benzile blocate și vehiculele oprite pe marginea drumului. Aceste raportări sunt folosite pentru a genera alerte pentru alți utilizatori care se apropie de locațiile marcate.

Pe lângă raportările utilizatorilor, editorii de hărți din cadrul Waze adaugă avertizări specifice, cum ar fi trecerile la nivel cu calea ferată și, mai nou, limitatoarele de viteză. Noile notificări pentru limitatoarele de viteză au fost implementate recent, dar nu sunt încă disponibile pentru toate limitatoarele de pe drumuri. Cu toate acestea, pe măsură ce utilizatorii marchează aceste limitatoare în aplicație, acoperirea se va extinde.

Importanța avertizărilor pentru limitatoarele de viteză

Notificările pentru limitatoarele de viteză sunt o actualizare mult așteptată, solicitată de utilizatori de ani de zile. Waze a promis introducerea acestor alerte acum câțiva ani, dar lansarea a fost întârziată. În luna aprilie, compania a confirmat că va începe implementarea globală a avertizărilor pentru limitatoarele de viteză, promițând să le facă disponibile până la sfârșitul aceleiași luni.

Limitatoarele de viteză sunt esențiale pentru a face drumul mai previzibil și pentru a îmbunătăți siguranța rutieră. Alerta oferă șoferilor timp suplimentar pentru a încetini, reducând riscul de frânare bruscă și prevenind deteriorarea vehiculului.

Pe lângă notificările pentru limitatoarele de viteză, Waze a introdus și avertizări pentru curbe periculoase și informații despre punctele de taxare. Acestea fac parte dintr-o actualizare mai mare, anunțată luna trecută, care include îmbunătățiri ale navigației în sensurile giratorii și asistență pentru utilizarea corectă a benzii conform traseului ales.

...citeste mai departe despre "Funcția cerută de toți șoferii de Waze este aici! Ce dispozitive o pot accesa" pe Ziare.com

#waze, #Waze trafic Bucuresti, #Waze Romania , #Stiri Internet

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

-0.0001

1 USD = 4.6576 RON

0.0516
  1. Google Chrome primește o actualizare importantă. Ce pot face acum utilizatorii Android
  2. OPPO pregătește lansarea globală a modelului Find X8 Ultra. Cu ce specificații vine
  3. Românul care a digitalizat peste 3.000 de primării din țară și-a extins proiectul și în SUA
  4. Elon Musk amenință că va interzice produsele Apple în companiile sale. ”Nimeni nu citește de fapt termenii și condițiile”
  5. AMD a lansat noua familie de procesoare Ryzen 9000 la Computex 2024
  6. Google, amendat cu 15 milioane de dolari. Motivul pentru care a fost sancționat gigantul american
  7. Apple dezvăluie iOS 18, în cadrul WWDC24: Mai multe posibilități de customizare pentru utilizatori și dezvoltatorii de aplicații VIDEO
  8. Cea mai buna alegere pentru a găsi cele mai bune soluții audio Bose