Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Profitul net Time Warner Inc a scazut cu 26%

Profitul net Time Warner Inc a scazut cu 26%
Pentru primul trimestru, Gigantul media Time Warner Inc, care detine CNN, Time Inc si studiourile de filmare Warner Bros, a raportat o scadere cu 26% a profitului. Acesta a ajuns 792 milioane dolari (22 centi/actiune), rezultatele situandu-se, totusi, peste asteptarile analistilor, informeaza Reuters. Rezultatele financiare au fost sustinute de cresterea vanzarilor cu publicitatea prin cablu si de succesul unor filme precum "Totul despre sex".


In trimestrul al doilea din 2007, Time Warner Inc obtinuse un profit net de 1,07 miliarde dolari (28 centi/actiune).Fara a lua in calcul plata onorariilor serviciilor juridice si profesionale si ale avariilor generate de retelele Turner ce se ridica la 51 milioane dolari, compania a inregistrat un profit de 24 centi/actiune, peste estimarile analistilor de pe Wall Street chestionati de Reuters Estimates, care anticipau un profit de 23 centi/actiune.Veniturile au crescut cu 5%, la 11,56 miliarde dolari, peste asteptarile analistilor de 11,45 miliarde dolari.la inceputul lui 2009, Time Warner vrea sa separe serviciile de publicitate si cele de internet prin dial-up ale AOL, compania furnizoare de servicii web detinuta de concernul Warner.Actiunile companiei s-au depreciat cu 14% in 2008, iar obiectivele referitoare la castigurile operationale pe intregul an fiscal inainte de deprecieri si amortizari vizeaza cresteri de 7-9% sau 1,07-1,11 dolari/actiune.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1248 ori