Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noul film din seria Harry Potter a incasat deja 408 milioane de dolari

Noul film din seria Harry Potter a incasat deja 408 milioane de dolari
Noul film din seria Harry Potter a incasat deja 408 milioane de dolari dupa doua saptamani de difuzare in lumea intreaga, la mai mult de jumatate din aceasta suma contribuind spectatorii nord-americani."Harry Potter and the Goblet of Fire" (Harry Potter si Pocalul de Foc) a incasat 51,3 milioane de dolari in Marea Britanie, 35,5 milioane de dolari in Germania si 13,6 milioane de dolari in Mexic, potrivit Warner Bros. Pictures.
In Japonia, premiera a incasat 14,3 milioane de dolari, in Italia-9,4 milioane de dolari, iar in Spania premiera a reusit sa incaseze 8 milioane de dolari.

Warner Bros. spera ca numai incasarile pentru continentul nord-american ale noului episod din Harry Potter sa stranga peste 300 de milioane de dolari.

Box-office-ul american cunoaste alte succese ale unor filme lansate de scurt timp, unul dintre acestea fiind "Yours, Mine & Ours,", care a strans de la debut (mai putin de o saptamana) 24,5 milioane de dolari. Filmul reprezinta un remake al unei opere din 1968, care i-a avut ca protagonisti pe Henry Fonda si Lucille Ball, inlocuiti in varianta moderna de Dennis Quaid si Rene Russo.

"Walk the Line," un film despre viata lui Johnny Cash, a reusit sa incaseze dupa 10 zile 54,7 milioane de dolari, previziunile fiind de maximum 100 de milioane de dolari in total.

"Chicken Little", film de desene animate realizat de Walt Disney Picture, este asteptat sa aduca producatorilor 118,2 milioane de dolari.

Sursa: CNN MoneyBanii Nostri

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 763 ori