Guvernul american finanteaza turismul Romaniei

Miercuri, 05 Septembrie 2007, ora 13:35
1007 citiri

National Geographic Society a lansat miercuri un ghid turistic in scopul promovarii Romaniei la nivel international,in urma unei finantari din partea Guvernului SUA, care a oferit 215.000 dolari pentru realizarea acestui proiect.

Ghidul numit "National Geographic Traveler Romania" va fi editat in prima editie in limbile engleza, romana, olandeza, franceza si poloneza si exista potentialul ca in a doua editie sa fie editat si in limba italiana.

Ghidul in limba romana va fi publicat de catre Egmont Romania, editura care detine exclusivitate la noi in tara pentru drepturile de publicare a cartilor unor companii precum National Geographic, Disney, Warner Bros si Mattel.

"SUA a sprijinit turismul Romaniei de mai mult de sapte ani prin proiecte dezvoltate in regiunile importante ale tarii precum Maramures, Bucovina, Sibiu si altele. Prin lansarea ghidului National Geographic Traveler Romania dorim foarte mult sa impartasim frumusetile turistice ale Romaniei intregii lumi, deoarece consdieram ca turismul este un sector foarte important pentru economia unei tari", a spus Ambasadorul SUA la Bucuresti, Nicholas Taubman.

Ghidul are peste 250 de pagini si cuprinde descrieri ale principalelor destinatii turistice ale Romaniei, avand si informatii despre posibilitatile de cazare.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.


Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...