Warren Buffett s-a lansat pe Twitter

Vineri, 03 Mai 2013, ora 10:09
1490 citiri
Warren Buffett s-a lansat pe Twitter

Warren Buffett a facut senzatie pe Internet dupa ce s-a lansat, joi, pe Twitter. Cel mai admirat investitor american din Statele Unite a reusit sa atraga peste 10.000 de "followers" in doar cateva ore.

"Warren is in the house" ("Warren e aici"), a anuntat "Oracolul din Omaha", in varsta de 82 de ani, care a adoptat pe Twitter numele @WarrenBuffett, relateaza AFP si Reuters.

"Nu musca?" - a intrebat in gluma Buffett despre tableta pe care si-a compus primul mesaj, intr-o sesiune on-line de intrebari si raspunsuri organizata de revista de afaceri Fortune.

Miliardarul care se pozitioneaza pe locul 4 pe plan mondial in clasamentul Forbes este cunoscut pentru rezervele sale fata de noile tehnologii.

"Familia mea nu mai poate sa spuna ca am ramas ancorat in secolul XIX!" - a continuat Buffett, pentru a conchide pe acelasi ton glumet: 'Asadar, poti invata si un cimpanzeu batran sa se strambe'.

Fara gluma insa, daca abonatii sai ar fi fost dolari, succesul lui Buffett pe Twitter ar fi fost mai mare decat una din cele mai profitabile investitii pe care le-a facut vreodata, actiunile cumparate la Goldman Sachs Group Inc in 2008, de pe urma carora a obtinut dividende calculate la 900 de dolari pe minut, potrivit Reuters. Pe Twitter, Warren Buffett a strans 1000 de abonati pe minut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Warren Buffett pe Twitter, #Warren Buffett Twitter , #stiri Warren Buffett