Nici licitatiile nu mai sunt ce au fost. Pranzul cu miliardarul Warren Buffett s-a ieftinit de trei ori

Sambata, 08 Iunie 2013, ora 15:31
1335 citiri
Nici licitatiile nu mai sunt ce au fost. Pranzul cu miliardarul Warren Buffett s-a ieftinit de trei ori

Privilegiul de a lua masa cu miliardarul Warren Buffett a fost vandut in acest an, la o licitatie pe eBay, pentru suma de 1 milion 100 de dolari americani. Banii obtinuti in urma licitatiei, care s-a incheiat la 7 iunie, vor fi folositi in scopuri caritabile.

Warren Buffett scoate in fiecare an la licitatie dreptul de a lua masa cu el. Comparativ cu anul trecut, pretul unei intalniri cu investitorul a scazut semnificativ: in 2012, un pranz cu investitorul a fost vandut pe eBay pentru suma de 3,45 de milioane de dolari, suma record, informeaza Lenta.ru.

Pranzul cu Warren Buffett este scos la licitatie in cadrul unui parteneriat cu organizatia de binefacere Glide, care ajuta persoane nevoiase si fara adapost din San Francisco.

Potrivit conditiilor licitatiei, castigatorul poate aduce cu sine pana la 7 prieteni, pentru a lua pranzul impreuna cu Warren Buffett la restaurantul Smith&Wollensky, intr-o anumita zi. Singurul subiect pe care Buffett accepta sa-l discute in timpul pranzului il constituie sfaturile privind investitiile.

Warren Buffett este cunoscut ca intemeietor al companiei Berkshire Hathaway. In ultimii ani, el a participat de nenumarate ori la proiecte caritabile si a donat sume foarte mari pentru actiuni de binefacere.

#Buffet licitatii, #Warren Buffet licitatie pranz, #Buffet Berkshire licitatie , #stiri Warren Buffett