Craciunul din acest an va putea fi sarbatorit impreuna cu Disney

Joi, 21 Decembrie 2006, ora 17:03
955 citiri

Compania Walt Disney organizeaza, in acest final de an, la Bucuresti, o serie de evenimente dedicate sarbatorilor de iarna, a informat, joi, Departamentul Comunicare al TVR.

Evenimentele sunt organizate de Disney in Romania cu sprijinul TVR, Plaza Romania, cinema Movieplex si Editura Egmont.

Sub genericul "Craciunul cu Disney", sambata, 23 decembrie, incepand cu ora 9.30, copiii si parintii vor avea ocazia sa ia parte la o serie de activitati si sa se intalneasca in Rotonda din Plaza Romania cu invitati de seama ai Disney, care se vor fotografia cu fanii lor.

Copiii se vor putea bucura si de vizionari gratuite ale unor filme Disney la cinematograful Movieplex din Plaza Romania. Incepand cu ora 11,00, micutii vor putea vedea filme indragite precum "Piratii din Caraibe", "Cars", "Cronicile din Narnia" sau "Cartea Junglei 2". Micutii vizitatori vor avea la dispozitie si o zona speciala unde vor putea colora sau asculta povesti.

"Minunata lume Disney" va fi transmis de TVR 1 pe 24 decembrie, la ora 20.10. Spectacolul, organizat in stilul unui eveniment cu decernare de premii, va contine cele mai bune momente din filmele Disney si ii va incuraja pe spectatori sa voteze secventele lor favorite.

Pe toata durata spectacolului va fi transmisa o selectie din clipurile si cantecele marca Disney, iar celebritatile locale vor fi intervievate in legatura cu preferintele lor in ceea ce priveste "momentele Disney".

Telespectatorii vor avea si ei posibilitatea sa voteze si sa castige astfel o excursie la parcul tematic Disney din Paris.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...