Volkswagen Touareg, Ford Ranger si Hyundai Veracruz, castigatori la "Cel mai 4x4"

Miercuri, 03 Iunie 2009, ora 11:37
3214 citiri
Volkswagen Touareg, Ford Ranger si Hyundai Veracruz, castigatori la "Cel mai 4x4"

Castigatorii celei de-a opta editii a concursului "Cel mai bun 4x4" sunt Volkswagen Touareg, care a castigat  titlul "Cel mai 4 x 4 off road" din Romania in 2009, Ford Ranger, castigatorul categoriei pick-up si Hyundai Veracruzla "Cel mai 4x4 SUV". Concursul are ca scop stabilirea unei ierarhi in piata de automobile de teren din Romania, atat in segmentul Sport Utility Vehicle, cat si in gama de autovehicule off-road specializate.

"Sunt mandra ca am primit in numele marcii Volkswagen premiul pentru «Cel mai 4x4» off road pentru modelul Touareg. Marca Volkswagen exista si creste prin relatia pe care o are cu presa, cu clientul si, de aceea, premiul acesta apartine celui care a testat si apreciat calitatile off road ale modelului Touareg”, a declarat Daiana Stoicescu, PR Volkswagen.

Titlul categoriei SUV s-a disputat intre Ford Kuga, Honda CR-V, Hyundai Veracruz, Hyundai Santa Fe, Nissan X-Trail, Peugeot 4007, Subaru Forester, ar castigator a fost Hyundai Veracruz.

"Asa cum ne-a obisnuit in mod constant in ultimii 5 ani, Hyundai reprezinta marca auto cu cel mai bun pedigree din segmentul SUV-urilor. Daca Tucson si Santa Fe au castigat si incantat deopotriva clientii din industria auto prin calitatile si performantele lor, iata ca 2009 este anul pentru cel mai nou reprezentant al familiei Hyundai SUV, Veracruz. Noul Veracruz capteaza astfel atentia atat printr-o linie de design incantatoare, cat si printr-un nivel de echipare si performante cu adevarat impresionante, atat pe sosea cat si in afara ei.

Titlurile acordate in aceasta competitie sunt Marci Inregistrate la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, fiind singura competitie nationala rezervata domeniului 4x4 care isi propune sa ofere consumatorului "SUV-ul, off-road-ul si pick-up-ul anului".

Pentru a fi eligibile in aceasta competitie, modelele au intrat in vanzare in Romania pana in primul semestru al anului 2009. Toate modelele din concurs au avut exclusiv echiparea pe care fabricantul a omologat-o pentru utilizarea rutiera obisnuita. Nu au fost permise niciun fel de imbunatatiri ale motorului, transmisiei, trenului de rulare sau caroseriei, iar anvelopele au fost cele prevazute ca echipament original al autoturismului.

Acordarea celor trei distinctii s-a facut in urma testelor efectuate pe 30 - 31 mai de cei 9 membri ai juriului cu automobilele nominalizate in concurs.  Probele pe sosea s-au desfasurat pe drumul DN 73 A pe tronsonul dintre mausoleul Mateias si combinatul Holcim. Testele off road au avut loc pe doua trasee de munte din zona Fundata.

Gabriela Garjoaba

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#ford, #hyundai, #wolkswagen , #stiri Volkswagen