Promotie Finansbank - carduri CardFinans Avantaj cu Volkswagen

Marti, 21 Martie 2006, ora 08:41
907 citiri

Banca Finansbank a lansat pe 20 martie o promotie care vizeaza unul dintre principalele produse ale companiei, cardul de credit CardFinans Avantaj.Cei ce isi fac un card de acest gen sau au deja si il folosesc pana la 20 mai 2006 participa la o tragere la sorti in urma careia se poate castiga un Volkswagen Polo si alte premii insemnate.

"Campania se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele care ofera servicii de acceptare la plata prin intermediul cardurilor MasterCard si prin intermediul cardurilor CardFinans Avantaj MasterCard Standard si/sau MasterCard Gold in sistemul de cumparaturi cu plata in rate si care au incheiate contracte cu Finansbank (Romania) S.A. in acest sens", se arata in regulamentul oficial al promotiei, disponibil pe site-ul oficial al produsului bancar, www.cardfinans.ro .

Persoanele care in perioada campaniei aplica pentru un card de credit CardFinans Avantaj MasterCard Standard sau CardFinans Avantaj MasterCard Gold si care isi activeaza cardul pana la data de 15.06.2006 participa la tragerea la sorti cu doua sanse. Activarea cardului se va face prin achitarea taxei de emitere si ridicarea codului PIN de catre solicitant.

"Detinatorii de carduri CardFinans Avantaj care in perioada campaniei achizitioneaza prin intermediul cardului produse si/sau servicii in valoare de minim 30 RON/bon de casa din magazinele participante, se inscriu in campania promotionala. Mecanismul campaniei este urmatorul: la fiecare 30 RON cheltuiti in magazinele participante care ofera servicii de acceptare la plata prin intermediul cardurilor CardFinans Avantaj MasterCard Standard si/sau MasterCard Gold in sistemul de cumparaturi cu plata in rate de pe intreg teritoriul Romaniei, detinatorul de card primeste doua sanse la tragerea la sorti unde poate castiga unul din premiile descrise la Capitolul 5. Numarul maxim de sanse care poate fi dobandit in urma unei singure tranzactii efectuate in sistemul de cumparaturi cu plata in rate este de 20".

"La fiecare 30 RON cheltuiti in magazinele participante care ofera servicii de acceptare la plata prin intermediul cardurilor CARDFINANS AVANTAJ MasterCard Standard si/sau MasterCard Gold in afara sistemului de cumparaturi cu plata in rate de pe intreg teritoriul Romaniei, detinatorul de card primeste o sansa la tragerea la sorti unde poate castiga unul din premiile descrise la Capitolul 5. Numarul maxim de sanse care poate fi dobandit in urma unei singure tranzactii efectuate in afara sistemului de cumparaturi cu plata in rate este de 10", se mai arata in regulamentul oficial.

Premiile care pot fi castigate sunt 1 automobil Volkswagen Polo motorizare 1.2, 55 CP, 1 excursie in Spania pentru 2 persoane, 10 Home Cinema, 10 Ipod Shuffle. Pe data de 20 Iunie 2006 va avea loc tragerea la sorti la care vor participa toate cardurile activate cat si toate tranzactiile efectuate prin intermediul cardurilor CardFinans Avantaj. In acelasi timp, Finansbank este implicata si intr-o alta promotie la Plaza Romania din Bucuresti, oferind un automobil Opel Astra Classic.

Smart Financial