Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Porche Romania va livra Ministerului Economiei si Finantelor 60 de masini

Porche Romania va livra Ministerului Economiei si Finantelor 60 de masini
Porche Romania si fostul Minister al Economiei si Finatelor au incheiat un contract de 1,1 milioane euro, pentru livrarea a 60 de masini, potrivit unui anunt publicat de minister. Banii au fost platiti din fonduri PHARE si cofinantare din partea romana.


"Contractul a presupus achizitia a 60 de autoturisme operative tip berlina, destinate indeplinirii misiunilor de supraveghere si control de catre echipele mobile derulate pentru controlul operatiunilor si operatorilor de marfuri supuse accizelor, cat si pentru operatiunile de investigatii, verificari, supraveghere si control vamal",  potrivit anuntului MEF.




Autoturismele vor fi livrate Autoritatii Nationale a Vamilor
(ANV), la Serviciul Coordonare Echipe Mobile din cadrul Directiei de Supraveghere Accize si Operatiuni Navale, DRAOV Iasi, DRAOV Galati, DRAOV Constanta, DRAOV Cluj, DRAOV Craiova, DRAOV Timisoara, DRAOV Brasov, DRAOV Bucuresti



Autoritatea Nationala a Vamilor  se afla in subordinea MEF.



Porche Romania este cel mai mare importator auto de pe piata locala si comercializeaza marcile: Skoda, Volkswagen, Audi, Seat si Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porche si Bentley.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1166 ori