Noul Passat 2015: Mai joasa, mai usoara si mai mult spatiu pentru bagajele tale (VIDEO)

Sambata, 12 Iulie 2014, ora 00:00
8099 citiri
Noul Passat 2015: Mai joasa, mai usoara si mai mult spatiu pentru bagajele tale (VIDEO)
Noul Passat 2015

Volkswagen a dezvaluit primele imagini cu noul Passat 2015, ce poarta numele de cod B8. Se pare ca si producatorii sunt tot atat de nerabdatori ca si tine: cu doua luni inainte de lansarea oficiala de la salonul auto de la Paris, s-a dat startul la comenzi.

Pentru a creste apetitul fanilor, producatorii au facut publice si cateva informatii despre model. In mare, masina este mai joasa decat predecesoarea sa, mai usoara, cu un ampatament crescut si tot mai mult spatiu pentru bagaje!

Iata o colectie de video-uri si imagini oficiale cu cea de-a opta generatie a modelului pe care producatorii o numesc "cea mai de succes masina business din Europa", potrivit indianautosblog.com.

Noul Passat 2015 merge pe linia evolutiei cu linii accentuate si foloseste platforma VW MQB, ceea ce o face mai usoara cu 85 de kilograme decat predecesorul sau.

Astfel, cea mai usoara varianta a noului Passat cantareste doar 1.312 kg.

Noul sedan are o lungime de 4.767 m, are o latime de 1.832 m si o inaltime de 1.456 m. Raportat la predecesoarea sa este cu cu 2 milimetri mai scurta, cu 12 milimetri mai ingusta si cu 6 milimetri mai joasa. Cu toate acestea, ampatamentul a fost crescut cu 79 de milimetri pana la 2.791 m.

Mai mult, modelul vine cu si mai mult spatiu la interior si cu elemente precum Active Info Display, sistem derivat de la Audi TT 2015.

Noul Passat va fi disponibil atat cu silueta de sedan cat si de estate, in ambele variante cu un portbagaj mult mai incapator. Astfel, portbagajul sedanului a fost largit cu 21 de litri, pana la 586 de litri, iar cel al variantei estate a fost crescut cu 47 de litri, pana la 650 de litri.

Daca optezi pentru cea de-a doua varianta trebuie sa stii ca, daca rabatezi scaunele din spate, vei obtine un portbagaj cu o capacitate de 1.780 de litri.

Noul Volkswagen Passat B8 a fost prezentat la sfarsitul saptamanii trecute, oficialii dand startul la comenzi incepand cu 10 iulie. In ceea ce priveste preturile, acestea pornesc de la 25.875 de euro pentru sedan si de la 25.950 euro pentru varianta estate.

O.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
#Noul Passat 2015, #Noul Passat B8, #pret noul Passat , #stiri Volkswagen