Noul Golf este "Masina Anului 2009"

Vineri, 10 Aprilie 2009, ora 13:08
4232 citiri
Noul Golf este "Masina Anului 2009"

Un juriu international format din cincizeci si noua de jurnalisti auto din douazeci si cinci de tari din intreaga lume au ales VW Golf 6, Masina Anului 2009. Premiul a fost decernat intr-o conferinta de presa, in timpul Salonului Auto de la New York.

"Este o mare onoare pentru Volkswagen ca cel mai bine vandut model la nivel global, Golf, primeste distinctia <<Masina anului 2009 la nivel mondial>>", a spus Stefan Jacoby, Presedinte / CEO, Volkswagen America.Inc. "Ne bucuram de sosirea celei de-a sasea generatie de Golf. Spus pur si simplu, credem ca acesta este cel mai bun Golf din toate timpurile", a concluzionat acesta.

Volkswagen Golf, masina care a facut istorie, a vandut mai mult de 26 milioane de unitati in 120 de tari, ceea ce il face unul dintre cele mai vandute vehicule din toate timpurile.

"Noul Golf imprumuta grila si farurile de la Scirocco, iar senzatia este ca stai intr-un model mult mai scump decat celelalte modele din acest segment datorita constructiei sale solide si a habitaclului care se ridica la standarde inalte. Clientii au la dispozitie nu mai putin de sase motoare, incluzand aici versiunea de 160 de cai a motorului TSI de 1.4 litri sau propulsorul diesel common-rail TDI disponibil in mai multe versiuni de putere. Alegerea uneia dintre optiunile disponibile la nivelul transmisiei este foarte dificila bazandu-se pe un sasiu foarte bun", spun si Reprezentantii Volkswagen din Romania.

A sasea generatie de Golf a debutat la Salonul Auto de la Paris si este disponibil in Romania din luna noiembrie a anului trecut la un pret de pornire de 13,668 de Euro cu TVA.

Gama de motorizari include patru motoare pe benzina, de la 80 CP la 160 CP. In plus, noul Golf este disponibil cu doua motoare de 2.0 litri TDI, avand au o putere de 110 CP si respectiv 140 CP.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#golf, # volkswagen, # auto, # masina , #stiri Volkswagen