De unde sa-ti iei o masina ieftina?

Luni, 23 Februarie 2009, ora 12:27
3975 citiri
De unde sa-ti iei o masina ieftina?

Din ce in ce mai multi romani se vad nevoiti sa renunte la masinile achizitionate in leasing, fiind in imposibilitatea de a-si plati ratele, ceea ce obliga companiile de leasing sa recupereze bunurile si sa le scoata din nou la vanzare.

Astfel, daca in urma cu un an existau doar cateva masini second-hand scoase la vanzare de catre societatile de leasing de pe piata romaneasca, acum astfel de anunturi abunda pe panourile si site-urile companiilor.

Daca, in mod normal, pana acum, clientii cedau contractul de leasing doar in momentul in care vroiau sa-si cumpere o noua masina, din cauza crizei, din ce in ce mai multi romani par a renunta la aceste contracte pur si simplu, fara a achizitiona un nou produs, ci pentru ca nu isi mai permit plata ratei. Acest lucru poate fi insa o veste buna pentru cei care sunt in cautarea unui autovehicul la un pret mai mic, multe dintre masinile repuse in vanzare avand preturi scazute si negociabile.

BT Leasing, de exemplu, a repus in vanzare masini cu preturi cuprinse intre 40.000 si 5.000 de euro. Una dintre cele mai scumpe masini afisate este un Audi A8 3.0 TDI QUATTRO, din 2005, la 40.000 de euro, in timp ce Renault-urile sunt printre cele mai ieftine.  De asemenea, BT are listate mai multe masini, printre care mai multe Volkswagen Passat, Renault sau Chevrolet, ale caror preturi pot fi negociat.

Pe langa marcile populare, gen Peugeot, Ford, Citroen sau Hyundai, la Tiriac Auto se poate achizitiona si un Rolls-Roys Phantom DR AE Cabriolet, produs in 2008, la pretul de peste 381.000 de euro.

Lista masinilor aduse inapoi la Raiffeisen Leasing include mai multe autoturisme Mercedes Benz, scoase la vanzare la pretul de 22.000 de euro, dar si Chevrolet Spark, la nu mai mult de 3.300 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#leasing, # masini, #preturi, # ieftine , #stiri Volkswagen