Volksbank Romania va implementa o platforma pentru operatiunile cu carduri

Miercuri, 15 Iulie 2009, ora 17:03
1650 citiri
Volksbank Romania va implementa o platforma pentru operatiunile cu carduri

Grupul financiar austriac Volksbank International a semnat un acord pe cinci ani cu furnizorul de servicii tehnologice pentru institutii financiare SIA-SSB, a carei platforma de management al cardurilor va fi implementata mai intai la subsidiarele din Romania si Ungaria, potrivit thepaypers.com, precizeaza NewsIn.

In urma acordului, grupul italian SIA-SSB va furniza servicii prin intermediul unei platforme centralizate a Volksbank de manangement al cardurilor de debit si de credit in noua tari central si est-europene: Romania, Ungaria, Bosnia, Cehia, Croatia, Slovenia, Slovacia, Serbia si Ucraina.

Infrastructura tehnologica a SIA-SSB urmeaza a fi implementata in circa 600 de unitati ale Volksbank, pentru managementul operatiunilor de plati cu cardurile de credit si de debit.

"SIA-SSB se va ocupa de intregul proces de autorizare si va furniza terminale ATM si POS, servicii de clearing si de compensare si monitorizare anti-frauda", relateaza thepaypers.com.

Compania italiana va implementa noua platforma mai intai in subsidiarele din Ungaria si Romania, mai precizeaza sursa citata.

Compania SIA-SSB a aparut in mai 2007, in urma fuziunii dintre Societa Interbancaria per l'Automazione (SIA) si Societa per i Servizi Bancari (SSB), si are subsidiare in Belgia, Ungaria si Africa de Sud. Compania activeaza in peste 30 de tari.

Volksbank Romania a ajuns la finalul anului trecut pe locul al treilea pe piata bancara romaneasca dupa valoarea activelor, cu o cota de piata de circa 6,8%. 

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Volksbank, # platforma, # operatiuni, # carduri , #stiri Volksbank