Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Volksbank Romania va deschide peste 130 sucursale in 2007

Volksbank Romania va deschide peste 130 sucursale in 2007

Volksbank Romania va deschide peste 130 sucursale pana la sfarsitul anului, urmand sa detina in portofoliu cel putin 100 de parteneriate in sistem franciza, potrivit unui comunicat din partea bancii.

Dupa deschiderea unei noi unitati la Campina, Volksbank are 87 de sucursale proprii, fiind reprezentata in toate cele 42 de judete ale tarii.

In luna ianuarie, compania a devenit operationala in orasele Campina, Reghin, Calarasi, Iasi (a doua unitate proprie in acest oras), Brasov (in Hipermarket-ul Real), Targu Mures (in Hipermarketul Real).

In aceeasi luna numarul partenerilor in sistem franciza a crescut si el cu cinci unitati, ajungandu-se astfel la un total de 55.

Volksbank Romania este membra a Volksbank International, retea bancara extinsa in noua tari din Europa Centrala si de Est prin intermediul subsidiarelor sale din Slovacia, Republica Ceha , Ungaria, Slovenia, Croatia, Romania, Bosnia-Hertegovina, Serbia si Ucraina.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 694 ori