Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Volksbank Romania a lansat un depozit in euro cu scadenta la 3 luni si dobanda fixa de 5,25% pe an

Volksbank Romania a lansat un depozit in euro cu scadenta la 3 luni si dobanda fixa de 5,25% pe an
Volksbank Romania a lansat un depozit in euro cu maturitatea la trei luni la care ofera o dobanda anuala fixa de 5,25%, in conditiile in care plata dobanzii se face la data scadenta, oferta fiind valabila pana pe 15 martie, a anuntat banca, miercuri, intr-un comunicat.

Depozitul se adreseaza atat populatiei, cat si firmelor, iar valoarea minima a depozitului este de 500 euro.

Volksbank nu percepe comisioane cu deschiderea contului de depozit, depunerea fondurilor, retragerea de numerar la data scadentei, transferul in contul curent si transferul in contul de depozit Dinamic, daca la data scadenta clientul opteaza pentru aceasta varianta.

Pentru sumele retrase inainte de data scadentei, banca acorda dobanda standard pentru contul curent in euro.

<a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 856 ori