Volksbank Romania a avut un profit de 1,3 milioane euro

Marti, 11 Octombrie 2011, ora 14:39
1159 citiri
Volksbank Romania a avut un profit de 1,3 milioane euro

Presedintele Volksbank Romania, Johann Lurf, a declarat marti ca banca a obtinut un profit de 1,3 milioane euro conform standardelor internationale de raportare financiara (IFRS), iar dupa standardele romanesti de contabilitate (RAS), banca a inregistrat o pierdere de noua milioane euro.

Johann Lurf, a declarat marti ca actionarii ar putea decide majorarea capitalului social al bancii cu o suma cuprinsa intre 100 si 200 milioane euro, cel mai probabil in acest an, "pentru a fi pregatiti in eventualitatea unui an dificil".

La randul sau, vicepresedintele Volksbank, Lucian Cojocaru, a declarat ca estimeaza campania de rebranding a bancii la doua milioane de euro.

"Campania de rebranding presupune, in principal, campania media, unde sunt costurile cele mai mari, precum si rebranding-ul din sucursale, care se ridica la circa 200.000 euro pentru toata reteaua", a spus Cojocaru.

In prezent, Volksbank Romania are circa 140 de sucursale, iar la finalul anului trecut avea 182 de unitati.

"Obiectivul nostru pana in 2015 este sa ne triplam numarul de clienti. In prezent, Volksbank Romania are 140.000 de clienti pe segmentul de retail si circa 3.000 pe segmentul corporate.

#volksbank romania, #profit volksbank, #volksbank , #stiri Volksbank