Volksbank a pierdut 10 milioane de euro din cauza OUG 50

Miercuri, 06 Aprilie 2011, ora 13:45
1262 citiri
Volksbank a pierdut 10 milioane de euro din cauza OUG 50

Presedintele Volksbank Romania, Johann Lurf, a declarat miercuri ca pierderile provocate de OUG 50 privind creditele pentru populatie se ridica la 10 milioane de euro, conform NewsIn.

"Este greu sa evaluam pierderile din OUG 50. O estimare ar fi de 10 milioane de euro daca ne gindim la toate eforturile interne si externe, pe langa cheltuielile financiare directe", a spus Johann Lurf.

El a refuzat sa ofere amanunte cu privire la procesul intentat statului si a declarat ca acesta este un proces de invatare.

In ceea ce priveste procesele cu clientii nemultumiti ai bancii, vicepresedintele Volksbank Romania, Lucian Cojocaru, a declarat ca numarul acestora a inceput sa scada si ca s-a ajuns la 3%.

"Eu pot sa va spun ca sunt tot mai putine litigii, pentru ca noi continuam sa negociem cu clientii si sa gasim cai amiabile de a rezolva conflictul. Ar trebui sa vedem cati dintre cei 75.000 clienti nemultumiti au avut o problema cu OUG 50 si cati dintre ei mai au inca o problema. Acum sunt undeva sub 3%", a spus Cojocaru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#volksbank, #oug 50, #pierdere oug, #banca, #pierdere banca , #stiri Volksbank